Arhiv novic 20.01.2023

To so največje zmote o moških

Slovenske novice 20.01.2023
Ni res, da ne znajo pokazati svojih čustev. Znajo biti romantični in zvesti do groba. Vsak spol ima svoje predstave o drugem, pa vendar gre moškim najbolj v nos, ko ženske mislijo o njih določene tri stvari. Večina žensk goji tiho pričakovanje, da… »

Kaj se je dogajalo v Celju? Slečeni moški v mrzli Savinji plavali za križem (FOTO)

Slovenske novice 20.01.2023
Že tradicionalno so na celjski Špici skočili v reko. Meč je osvojil Dejan Moćić. Pravoslavni verniki v več državah ob prazniku Gospodovega razglašenja in Jezusovega krsta v reki Jordan plavajo za pravoslavni križ. V Celju so dogodek ob tako… »

[Video] Poglejte, česa v živalskem vrtu resnično ne smete početi

Nova 24TV 20.01.2023
Lekcija bi za nespametnega obiskovalca živalskega vrta kaj hitro postala usodna. Vir: Zajem zaslona, Twitter V bizarnem incidentu je lev oskrbniku živalskega vrta na Jamajki odtrgal prste. Moški je namreč leva dražil skozi rešetke kletke, v nekem… »

FOTO: Ekološka katastrofa streljaj čez mejo, v podtalnico izteklo 80.000 litrov kerozina

Necenzurirano 20.01.2023
Na avstrijskem Koroškem sta v petek zjutraj trčila tovorna vlaka, pri čemer se je v naravo izlilo do 80.000 litrov kerozina. Glede na prve informacije je kerozin iztekel tudi v podtalnico. Nesreča se je zgodila malo po 4. uri zjutraj na železniški… »

Elektronska evidenca za kršitelje ali na željo delavcev

Dnevnik 20.01.2023
Vlada je potrdila novelo zakona o evidencah. Elektronske evidence bodo obvezne za podjetja, v katerih bodo zaznali kršitve, ali na željo delavcev. Uspešnost zakona bo odvisna od njegove implementacije in učinkovitosti inšpektorata. Tehnične… »

Poslovil se je najbolj slavni češki pijanček, ki je nekoč napihal skoraj 8 promilov

Necenzurirano 20.01.2023
Preživljal se je s priložnostnimi deli, mar pa naj bi mu bilo za bolj malo stvari. Jaromir Hruby, župan Občine Stružnice na severu Češke, pod katero spada tudi naselje Tuhan, je bil o smrti Milana Čurde obveščen včeraj. Ne ve pa, kdaj natančno… »

Ne pij, ko živiš

Delo 20.01.2023
Novo opozorilo v zgodovini človekovih srečevanj z opitostjo od alkohola: nobena količina alkohola ni varna! V nadaljevanju preberite: Pred nekaj dnevi je kanadski nacionalni center za zlorabo drog in odvisnosti objavil končno poročilo svoje zadnje… »

Digitalno razstrupljanje #Ajdapiše

Domžalec 20.01.2023
Vemo, da imamo preveč informacij. Vemo, da nam škoduje. Vemo, da jih ne znamo filtrirati (no ja, včasih arogantno mislimo, da to znamo). Pa še vedno in vendar se ne odločimo za »detox« – razstrupljanje torej. Abstinenca na dolgi rok je nerealen… »

Nekdanji član Man Uniteda in Milana zmagal na MasterChefu

Zurnal24 20.01.2023
Nekdanji nogometaš se znajde tudi v kuhinji. Zdaj 48-letni Jesper Blomqvist je osvojil prvo mesto v švedskem MasterChefu, kulinarično-tekmovalna oddaja je bila sicer tokrat namenjena znanim osebam. Nekdanji švedski nogometni reprezentant je svoje… »

Po uspešni reformi bodo dovoljene nadrealistične sanje

Delo 20.01.2023
Vojna je preresna reč, da bi jo prepuščali vojakom. Tudi zdravstveni sistem ne pripada le zdravnikom. V komentarju lahko preberete: Živimo v času specializacij, v času, ko velja, naj se vsak ukvarja z rečmi, na katere se razume. Za nespodobno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem