Arhiv novic 20.01.2023

Poteza, ki odmeva: Danec se ni želel rokovati s Hrvatom

SiolNET 20.01.2023
V četrtek je bila na svetovnem prvenstvu v ospredju tekma med Hrvaško in Dansko, ki se je na koncu končala z remijem (32:32). Izjemno izenačena tekma se je sklenila z delitvijo točk, po kateri so Hrvati ohranili minimalne možnosti za uvrstitev v… »

Anamarija Lampič zaključila nastope v Antholzu

SiolNET 20.01.2023
Novopečena slovenska biatlonka Anamarija Lampič se je na četrtkovem šprintu v Antholzu izkazala s petim mestom in se zanesljivo uvrstila na sobotno zasledovanje. A 27-letnica zaradi bolezni v soboto ne bo nastopila. Sportal Še ena izjemna predstava… »

Ihan / »ZZZS nikoli ni imela odgovornosti za to, če njeni zavarovanci ostajajo na cesti«

Mladina 20.01.2023
IZJAVA DNEVA. "Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) v primeru pomanjkanja denarja ni treba razmišljati o zdravstveni stroki (prilagajanje optimalne košarice storitev v okviru možnosti), ampak lahko kar počez, po birokratsko 'reže'… »

Ko Đokovića sprovocirajo še pijani navijači #video

SiolNET 20.01.2023
Ne moremo spregledati, da se teniškemu igralcu Novaku Đokoviću na OP Avstralije "dogaja" vsak dan in da mora Srb veliko energije trošiti za nepomembne stvari. Sprva je o njem povsem napačno poročala športna televizija, v četrtek pa so se nanj… »

Chelsea pripeljal nadarjenega napadalca za 40 milijonov

SiolNET 20.01.2023
Chelsea je podpisal pogodbo z Nonijem Maduekejem, napadalec in mladinski reprezentant Anglije se tako v London seli iz nizozemske ekipe PSV. Modri naj bi zanj plačali dobrih 40 milijonov evrov. Pri Arsenalu so od ligaškega tekmeca Brightona za 31… »

Britanski premier Rishi Sunak oglobljen, ker ni bil pripet

RTV Slovenija 20.01.2023
Policija grofije Lancashire je oglobila britanskega premierja Rishija Sunaka, ker se je vozil nepripet. Sunak je v času prekrška snemal videoobjavo za Instagram. Predstavnik Downing Streeta je sporočil, da bo premier "seveda plačal" globo. "Premier… »

Priložnost je bila lepa, a 'Španija je bila enostavno boljša'

24ur 20.01.2023
Slovenski rokometaši so v petek ostali brez možnosti za napredovanje med osem najboljših na rokometnem svetovnem prvenstvu, potem ko so izgubili proti Španiji (26:31). Odzivi iz slovenskega tabora po tekmi so si bili enotni: borba in želja sta bili… »

Naprodaj je slavna "nevidna" hiša, zvezda Instagrama #foto

SiolNET 20.01.2023
Zaradi edinstvene arhitekture in prav tako edinstvenega okolja, v katerem stoji, je ta hiša postala prava zvezdnica. Za vrtoglavih 18 milijonov dolarjev (16,6 milijona evrov) je naprodaj ena najbolj prepoznavnih kalifornijskih nepremičnin v zadnjem… »

Janez Šušteršič: Kaj je v zdravstvu res treba spremeniti?

SiolNET 20.01.2023
Po tem, ko so se dejanski pacienti zbirali pred ljubljanskim zdravstvenim domom, politični pa pred parlamentom, je morda vendarle čas, da se o zdravstveni reformi začnemo pogovarjati bolj resno. Za začetek o tem, kaj je res treba spremeniti. Moj… »

Račun Slovenke na Hrvaškem ostal prazen, ogoljufali so jo za 35 tisoč evrov

SiolNET 20.01.2023
46-letno Slovenko iz Opatije, ki je s svojega računa prek spleta večkrat opravljala finančne transakcije s podjetjem, ki se ukvarja s trgovanjem s kriptovalutami, so ogoljufali za 35 tisoč evrov, poroča Index.hr. Primorsko-goranska policija je danes… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem