Arhiv novic 20.01.2023

Lisica zašla v središče Celja

Celje.info 20.01.2023
Včera je bila precej daleč od prvih gozdnih površin, na območju Gimnazije Celje – Center, opažena lisica. Posnetek Blaža Podgorška so objavili na FB strani V Celu dogaja, od koder smo zajeli tudi sliko, z njega pa je razvidno, da je bila… »

Dnevni pregled kronike

Savinjsko Šalaške 20.01.2023
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli 200 klicev občanov. 59 klicev je bilo interventnih. 16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, en klic s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s… »

Od petka do petka: selfi ob cesti, snežni kaos in z motorno žago nad DJ-ja

Dnevnik 20.01.2023
V tokratnem pregledu neobičajnih novic s področja črne kronike pišemo o ženski, ki je sredi avtoceste ustavila avto in se šla slikat, pa o kaosu v prometu, ki ga je povzročilo sicer napovedano sneženje. Poročamo še o dveh policistih, ki sta… »

Zdravstvene zavarovalnice podpirajo celovito zdravstveno reformo

SiolNET 20.01.2023
Premier Robert Golob je po sredinem koalicijskem vrhu za letošnjo prioriteto postavil reformo zdravstvenega sistema. Ta ne vključuje zahteve stranke Levica po ukinitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, ki je zapisana v koalicijski pogodbi in je… »

Vpliv minimalne plače na kreditno sposobnost

Gorenjski glas 20.01.2023
Z letošnjim januarjem se je minimalna plača v Sloveniji zvišala s 1074,43 evrov na 1203,36 evra bruto oziroma s 778,48 na 878 evrov neto. V Združenju bank Slovenije ugotavljajo, da se je s tem poslabšala kreditna sposobnost prebivalstva. V skladu s… »

Lions klub Rogaška vabi na dobrodelni koncert v dvorano Podčetrtek

Kozjansko 20.01.2023
Za vse dobrodelneže in žurerje imamo super novico! Po dveh letih, ko je bilo druženje precej omejeno, je končno napočil čas, da se lahko spet (po)družimo v večjem številu. Zato vas Lions klub Rogaška v nedeljo, 22. 1. 2023 ob 16h uri vljudno… »

Loredan je predstavil analizo slovenskega zdravstva. Tukaj so ukrepi opozicije, ki jih lahko začne izvajati danes

Nova 24TV 20.01.2023
Minister za zdravje Danijel Bešić Loredan. Vir: STA Na današnji nujni seji Odbora za zdravstvo bodo člani obravnavali priporočila za rešitev katastrofalnih razmer v zdravstvu, ki so jih pripravili v poslanski skupini SDS. Za razliko od koalicije in… »

Drama na gorenjskem parkirišču: poglejte, zakaj je prišlo do vpitja in žaljenja

Slovenske novice 20.01.2023
Policisti so posredovali tudi v sporu med voznikom plužnega vozila in občanko. Jeseniški policisti so v sredo okoli 16.30 obravnavali kršitev javnega reda in miru na javnem kraju, poroča kranjska policijska uprava. Do vpitja in žaljenja med sosedoma… »

Duhovna modrost: Postati moramo to, kar si želimo

Slovenske novice 20.01.2023
Ko nehamo čutiti svojo novo stvarnost, ta ne obstaja več. Pozitivni vpliv molitve deluje le tako dolgo, dokler molimo. Vplivi in povezave med umom in telesom ter molitvijo so dobro dokumentirani. Iz študij, izvedenih na večjih univerzah, in… »

Nekdanji poslanec predsedniku Zveze društev upokojencev: “Kaj ti je dal Golob, da si tiho?”

Nova 24TV 20.01.2023
Janez Sušnik (Foto: STA) “Skoraj sem že pozabil, da obstaja v Sloveniji tudi Zveza društev upokojencev in da si ti njen predsednik”, je predsedniku Zveze društev upokojencev (ZDUS) Janezu Sušniku v pismu napisal Pavle Rupar. Sprašuje se, zakaj… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem