Arhiv novic 20.01.2023

Želi biti alternativa Zari in Uniqloju

Delo 20.01.2023
Indijski modni oblikovalec Rahul Mishra bo v ponedeljek na pariškem tednu visoke mode uradno debitiral s kolekcijo Cosmos. Vse od leta 2014, ko je indijski modni oblikovalec Rahul Mishra kot prvi Indijec osvojil mednarodno nagrado Woolmark, eno… »

Depay uradno Oblakov soigralec

Delo 20.01.2023
Nizozemski nogometaš se je pridružil madridskemu Atleticu. Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak je pri madridskem Atleticu tudi uradno dobil novo okrepitev v napadu. Za tri milijone evrov je nizozemski reprezentant Memphis Depay iz Barcelone… »

Lihtenštajnci odločajo o zaprtju "alpskega Las Vegasa"

RTV Slovenija 20.01.2023
V Lihtenštajnu bo maloštevilčno prebivalstvo na referendumu odločalo o usodi igralništva, ki je poleg slikovite narave in zgodovinskih gradov v zadnjih letih postalo glavna turistična atrakcija državice sredi Alp. V Lihtenštajnu trenutno obratuje… »

Kim Kardashian kupila prestižni križ, ki ga je nosila princesa Diana

24ur 20.01.2023
Kim Kardashian je postala ponosna lastnica diamantne ogrlice s podobo križa, ki je v preteklosti večkrat krasil vrat pokojne princese ljudskih src, princese Diane. Kardashianova je za prestižni kos odštela 184 tisoč evrov. Avkcijska hiša je za… »

Nemški ovčar ima osebnega kuharja

Slovenske novice 20.01.2023
Živali so tudi milijonarji in spletni vplivneži. Marsikdo v teh dneh prešteva evre in računa, kako mu bo ob rastočih stroških zneslo iz meseca v mesec. Na drugi strani pa na večmilijonskem bogastvu sedijo – domači ljubljenčki! Ja, nove zvezde… »

VELIKI STARTUP IZZIV SEVERNE PRIMORSKE: Dijaki razvijali podjetniške ideje v prototipe in poslovne modele (FOTO)

Regional 20.01.2023
Na srednjih šolah Severne Primorske je v tem tednu 117 dijakov razvijalo svoje ideje na podjeten način v okviru intenzivnih delavnic Startup izziv. Pobuda je nastala ob 20. obletnici nacionalnega tekmovanja v podjetniških idejah mladih Popri v… »

Sneg iz mestnega jedra odpeljejo na breg reke Save

Zurnal24 20.01.2023
Več kot 20 centimetrov snega je v tem tednu skupaj nasulo tudi v Kranju. Iz Komunale Kranj, ki v Mestni občini Kranj izvaja zimsko službo za lokalne in mestne ceste, ulice, javne poti ter nekategorizirane ceste v mestu in primestnih naseljih, so nam… »

Dež in sneg: bodo organizatorji kos vremenu?

SiolNET 20.01.2023
Bansko v Bolgariji bo ta konec tedna gostil dva paralelna slaloma za svetovni pokal, na katerem bodo nastopili tudi trije slovenski predstavniki: Tim Mastnak, Žan Košir in Rok Marguč. Gloria Kotnik na zadnjih dveh slalomih pred svetovnim prvenstvom v… »

Mladi na Olimpijski festival

Gorenjski glas 20.01.2023
Kranj – Furlanija - Julijska krajina bo od jutri do naslednje sobote gostila zimski Olimpijski festival evropske mladine (OFEM), eno največjih tekmovanj za mlade športnike. Barve Slovenije bo zastopalo 23 športnic in 24 športnikov, ki se bodo za… »

Komisija za preprečevanje korupcije: ne moremo biti moralni razsodniki

Dnevnik 20.01.2023
V Komisiji za preprečevanje korupcije (KPK) so v odzivu na dvom o profesionalnosti delovanja komisije v primeru generalne direktorice Zdravstvenega doma (ZD) Ljubljana Antonije Poplas Susič zapisali, da njihove pristojnosti ne sežejo onkraj zakona o… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem