Arhiv novic 20.01.2023

Pozor, zaradi plesni umaknili izdelek

Zurnal24 20.01.2023
Odpoklic fig. Distributer Steelplast je iz prodaje odpoklical fige proizvajalca dobavitelja Dennree. Proizvod odstranjujejo iz prodaje zaradi možnosti pojava plesni. Serijska oznaka izdelka je L221050, L221074, L221702, rok uporabe pa 10.2.2023… »

Skrivnostna vohunska zgodba: rešil je Kijev, Ukrajinci pa so ga likvidirali

Necenzurirano 20.01.2023
Denisa Kirejeva so z vojaškimi častmi pokopali na pokopališču Bajkovo v Kijevu, med grobovi ukrajinskih junakov. Njegova zgodba se bere kot presenetljiv in preobratov poln vohunski roman. Nekaj dni po začetku ruske invazije so na pločniku v… »

Se Putin pripravlja na totalno vojno? Na strehe v Moskvi postavlja ...

Necenzurirano 20.01.2023
Na strehah več zgradb v ruski prestolnici Moskvi so se pojavili sistemi zračne obrambe. Rob Lee, doktorski kandidat na oddelku za vojne študije na King's College v Londonu, je na Twitterju zapisal, da so bili sistemi zračne obrambe Panstir-S1 med… »

Slabše razpoloženje potrošnikov; v primerjavi z lanskim januarjem se je znižalo za 11 odstotnih točk

RTV Slovenija 20.01.2023
Razpoloženje slovenskih potrošnikov je glede na raziskavo Sursa ob začetku leta nekoliko slabše. Kazalnik zaupanja potrošnikov se je januarja po treh mesecih rasti znižal za štiri odstotne točke in je bil 13 odstotnih točk nižji od dolgoletnega… »

Tragična nesreča. Pijan voznik priletel v steber, 26-letna sopotnica umrla.

Zurnal24 20.01.2023
Vozil je pijan. Njemu ni bilo nič, sopotnica je izgubila življenje. Hrvaška policija je objavila podrobnosti hude prometne nesreče, ki se je sinoči zgodila v Zagrebu. Okoli 2.30 je v Dubravi 25-letni voznik pod vplivom 1,11 g/kg alkohola v organizmu… »

Alarm za bombardiranje tudi na Debelem rtiču

Delo 20.01.2023
Ukrajinske družine so hvaležne za začasni dom v Sloveniji, ne morejo pa odmisliti vojne, ki divja v domovini. V nadaljevanju preberite: »Ko smo pred enim letom prišli sem, smo mislili, da se bomo kmalu vrnili domov, zdaj vse bolj razmišljamo, da si… »

Odprt je lov na služabnike Wagnerja, radikalci še molčijo

Delo 20.01.2023
Kazenska ovadba za novačenje ruskih plačancev tudi zoper šefa varnostno obveščevalne agencije Srbije, odzivi so mešani, skrajneži so se zavili v molk. V nadaljevanju preberite: Beograjski odvetnik Čedomir Stojković je skupaj z nevladno… »

#foto: Zaradi obsežnega požara v Seulu evakuirali na stotine ljudi

Dnevnik 20.01.2023
V barakarskem naselju v južnokorejski prestolnici Seul je danes izbruhnil obsežen požar, zaradi česar je moralo svoje domove zapustiti približno 500 ljudi, so sporočile oblasti. O žrtvah ne poročajo, vzrok požara pa za zdaj ni znan, poroča… »

Billie Eilish zahteva prepoved približevanja vlomilca, ki ji je izpovedal ljubezen

24ur 20.01.2023
Billie Eilish je na sodišču zahtevala prepoved približevanja vlomilca, ki je pred kratkim nasilno vstopil v družinsko hišo slavne pevke. 21-letnica je zaradi dogodka močno zaskrbljena in prestrašena, saj je vlomilec ob vstopu v hišo njenim… »

Po sinočnji izolski danes še razstava v Ajdovščini

Primorske 20.01.2023
Pomembni primorski galeriji, izolska Insula in ajdovska Lokarjeva, sta leto začeli z zglednim sodelovanjem, izmenjavo: sinoči so v prvi odprli razstavo treh članov Društva likovnih umetnikov Severne Primorske, drevi pa bodo v drugi gostili več… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem