Arhiv novic 20.01.2023

Našli so avtomobil pogrešanega igralca #video

SiolNET 20.01.2023
Britanskega igralca, ki je pred tednom dni izginil med pohodom, še vedno iščejo, so pa medtem odkrili njegov avtomobil. Na območju kalifornijskega gorovja San Gabriel še naprej iščejo britanskega igralca Juliana Sandsa, ki je pogrešan od… »

Obvestilo za obiskovalce Kamniške Bistrice: priljubljen dom bo do aprila zaprt

SiolNET 20.01.2023
Planinskemu društvu Matica se je 1. januarja 2023 iztekla najemna pogodba, zato je Dom v Kamniški Bistrici za obiskovalce trenutno zaprt. V Meščanski korporaciji Kamnik, ki je lastnik priljubljenega doma, bodo zaprtje izkoristili za izvedbo nujnih… »

Ne boj se umetne inteligence kot take

Mladina 20.01.2023
Kot da ni dovolj, da je umetna inteligenca začela ustvarjati umetnost, smo dobili še ChatGPT, ki lahko namesto nas piše eseje, pesmi in celo kodira. Medtem ko del človeštva navdušeno pozdravlja prihodnost, drugi panično zavračajo tehno revolucijo… »

V Šmarju pri Jelšah potrdili sestave občinskih odborov

Kozjansko 20.01.2023
V Šmarju pri Jelšah je v sredo svojo drugo sejo včeraj izpeljal tamkajšnji občinski svet, ki ga vodi župan Matija Šket. Izglasovali so člane odborov in komisij, kot jih je predlagala Janko Šket, ter jih v nadaljevanju poimensko navajamo. Primož… »

BI IMELI VIŠJO PLAČO, GOSPOD ŽUPAN? "Gospa moja, v primerjavi z nami upokojenci imajo dovolj" (VIDEO)

Regional 20.01.2023
Po zdravnikih, zaposlenih v pravosodju, policistih, vzgojiteljih, občinskih redarjih, ... so se oglasili še slovenski župani, ki bi tudi imeli višje plače. Pred kamero je bil pripravljen stopiti samo koprski župan Aleš Bržan. Novi izolski župan… »

Tako obtožbe patra Marka Rupnika odmevajo v njegovih domačih krajih

Necenzurirano 20.01.2023
Domačini v Črnem Vrhu, od koder je doma svetovno znani pater Marko Ivan Rupnik, se želijo čim prej otresti premišljevanja o tem, koliko resnice je v aferi o zlorabah nun. Zanje bo bistvena odločitev Vatikana. Z njo se bodo pomirili duhovi na eni, a… »

Starejši prebivalci potrebujejo svojega varuha

Delo 20.01.2023
Novi organ je potreben zaradi kopičenja težav in izvajanja pravic starejših. V velikem delu prebivalstva, ki ga predstavljajo starejši, se kopičijo hude težave; od nedosegljivosti namestitev v domovih, pomanjkanja kapacitet v domovih za starejše in… »

Zmelkoow: pompozno se bodo poslovili za vsak primer, nato pa igrali naprej

RTV Slovenija 20.01.2023
Primorska ležernost, humor in družbena kritika. Zmelkoow s svojo glasbo navdušujejo staro in mlado že tri desetletja, a kljub dolgi kilometrini ostajajo dejavni. Svežemu albumu 10/10 sledita velika koncerta v Ljubljani in Mariboru. Glede na težke… »

V tej nesreči udeležen oče znane Slovenke

Zurnal24 20.01.2023
Svoji jezi je dala duška na Facebooku. Kot smo poročali včeraj, sta na štajerskem koncu s ceste zdrsnili dve plužni vozili, eno je vozil oče Tamare Korošec, znane iz šova Ljubezen po domače, v katerem je osvojila srce Renata Lužarja. Lepotičko… »

Trčenje v Žalcu (foto, dopolnjeno)

Celje.info 20.01.2023
Včeraj sta ob 11.53 v Ulici heroja Staneta v Žalcu trčili osebni vozili. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci PGE Celje in PGD Žalec so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nevtralizirali razlite… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem