Arhiv novic 20.01.2023

Oče ubite Elle bo v njenem imenu ustanovil fundacijo proti orožju

24ur 20.01.2023
Oče Elle Edwards, ki so jo prejšnji mesec ustrelili v pubu, je dejal, da za njegovo družino "božič ne bo nikoli več enak". V prvem intervjuju po njeni smrti je pojasnil, kakšen vpliv je imelo nasilje z orožjem na njegovo družino, prav tako pa je… »

Vaš novi dom vas čaka v kompleksu Schellenburg

SiolNET 20.01.2023
Z novim letom sami sebe opominjamo na to, kar v življenju res šteje – vključno z našim domom. Zavedamo se, da dom ni zgolj prostor; dom nam zagotavlja zatočišče, varnost in udobje. Idilična lokacija Edinstveni dialog med mestnim vrvežem in… »

PISMO PREDSEDNIKU VLADE GLEDE UVOZA PREMOGA IN DVIGA CENE TOPLOTNE ENERGIJE

Savinjsko Šalaške 20.01.2023
Včeraj je župan Mestne občine Velenje Peter Dermol poslal odprto pismo predsedniku Vlade Republike Slovenije dr. Robertu Golobu glede uvoza premoga in dviga cene toplotne energije. Župan Mestne občine Velenje Peter Dermol je na predsednika vlade dr… »

V ZDA v kibernetskem napadu ukradli podatke 37 milijonom naročnikom operaterja T-Mobile

Primorske 20.01.2023
Največje ameriško telekomunikacijsko podjetje T-Mobile je potrdilo, da so bili pred kratkim tarča kibernetskega napada, v katerem so bili ukradeni podatki približno 37 milijonov njihovih naročnikov. Po pojasnilih podjetja se je napad najverjetneje… »

Stročji fižol z limetinim maslom

RTV Slovenija 20.01.2023
Sestavine: 80 dag stročjega fižola, 5 dag masla, 2 limeti, nekaj vejic peteršilja, sol, poper. Stročjemu fižolu porežemo konce in ga skuhamo v osoljeni vodi. Stročjemu fižolu porežemo konce in ga skuhamo v osoljeni vodi. Nato ga prelijemo z mrzlo… »

Okoljevarstveniki ostro nad Jankovića: Zloraba represivnih organov, sporni projekti in delovanje zunaj okvirjev demokracije

Nova 24TV 20.01.2023
Dogodek Kanal C0 (Foto: Jože Maček/Stranka Vesna/STA ) To, da se ljubljanski župan Zoran Janković požvižga na varovanje okolja, ko gre za izvajanje najrazličnejših projektov, ni od včeraj. Kot kaže pa je sedaj prekipelo tudi… »

Vrnil se je Walkman (vrnitev v mladost)

Slovenske novice 20.01.2023
Sony je obudil novi Walkman z dodatno izboljšano kakovostjo zvoka in daljšo avtonomijo baterije. Tisti, ki smo že nekaj časa na obličju Zemlje se dobro spomnimo slušalk na glavi, kaseto v čudni mini napravici na vrvici okoli vratu, čez ramo… »

Veliki preobrat: glavna balkanska bojevnika priznala krivdo

Slovenske novice 20.01.2023
Povsem nepričakovano sta se za to odločila Dragan Tošić in Jakob Remškar. Obtoženi imajo že poln kufer obiskovanja sodišč. V zadevi Balkanski bojevnik se je včeraj na ljubljanskem okrožnem sodišču zgodil veliki preobrat. Po globokem in… »

Priljubljeni igralec na začetku ni bil plačan v denarju, ampak v marihuani

Slovenske novice 20.01.2023
John Larroquette je prvo filmsko vlogo dobil v Teksaškem pokolu z motorko. Kot uslugo režiserju je posnel spremno besedilo. Na začetku karierne poti ne moreš biti izbirčen in zahtevati preveč. Še toliko bolj, če nisi prepričan, kaj si v… »

Oglejte si napovednik za novo sezono Gospoda profesorja: novi obrazi in novi zapleti

24ur 20.01.2023
2. februarja na VOYO prihaja težko pričakovana druga sezona enega najbolj priljubljenih VOYO originalov, Gospoda profesorja. Na koncu prve sezone se je profesor Samo odločil, da se bo boril za ljubezen svoje sodelavke Klavdije, ki se je odpravila v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem