Arhiv novic 20.01.2023

V ponedeljek znova o usodi Graha Whatmougha

SiolNET 20.01.2023
V ponedeljek bo na RTV Slovenija seja programskega sveta še v zdajšnji sestavi. Na seji bodo obravnavali pobudo za razrešitev generalnega direktorja Andreja Graha Whatmougha. Pobuda je bila vložena že lani, njena obravnava pa je bila večkrat… »

Inflacija na Japonskem na najvišji ravni v 41 letih

24ur 20.01.2023
Stopnja inflacije na Japonskem je poskočila na novo najvišjo vrednost v zadnjih 41 letih, saj podjetja prenašajo višje stroške na svoje stranke. Cene pri proizvajalcih so merilo inflacije na veleprodajni ravni, medtem ko potrošniške cene odražajo… »

Stanovanje uničeno, sum kaznivega dejanja

Zurnal24 20.01.2023
Kriminalisti še vedno ugotavljajo vzrok požara na Koroški cesti v Kranju, ki je izbruhnil pred enim tednom, v soboto, 14. januarja, v zgodnjih jutranjih urah. Prav tako še niso znani podatki, kaj je bil vzrok velikega požara pred skoraj štirimi… »

Spletna prižnica Martina Goloba: Delam napake

Slovenske novice 20.01.2023
Kaj mi je bilo najtežje priznati? Da zaspim. Ljudem rad povem, da tudi jaz delam napake. Nikakor nočem pred njimi graditi idealne podobe. Vsekakor se trudim, da bi bil čim bližje Bogu in da bi ljudem služil čim bolje. Nikakor pa v meni ni nič… »

[Video] Janša: Rešitev za zdravstvo obstaja, vendar so posredi interesi tistih, ki jim ustreza mešanje javnega in zasebnega…

Nova 24TV 20.01.2023
Prvak SDS Janez Janša podpisa o dogovoru zdravstvene reforme ne vidi kot uspeh, želi videti vsebino (foto: zajem zaslona) Prvak opozicijske SDS Janez Janša je v Odmevih podal svojo repliko na trenutno stanje zdravstva v Sloveniji, za katerega pravi, da… »

Mlaj v vodnarju: Naravnajte se na hvaležnost

Slovenske novice 20.01.2023
Ob koncu tedna bo Sonce vstopilo v vodnarja, kjer ostane vse do 18. februarja. Dogajanje bo obarval povsem drugače in začutili boste, da bo energija prinesla preizkušnje vseh vrst. Vodnar ruši poznano, eksperimentira, vlada mu Uran, njegov… »

Prijaznost, ki vas lahko drago stane

Zurnal24 20.01.2023
Opozarjanje drugih voznikov z utripanjem žarometov na radarsko kontrolo sicer neposredno ni prekršek, vendar lahko policisti najdejo kakšen drugi razlog za kaznovanje. Belgijski policisti so namreč našli luknjo v zakonu, ki jim je omogočila, da so… »

Če ste kupili to živilo, ga nikar ne zaužijte

Zurnal24 20.01.2023
Razlog odpoklica je možna prisotnosti tujkov – kovinskih in plastičnih delcev. Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) obvešča o odpoklicu krušnih drobtin. Razlog za umik izdelka s trgovskih polic je možna prisotnosti tujkov – kovinskih in… »

Med čiščenjem starega zamrzovalnika naletel na truplo dojenčka

Necenzurirano 20.01.2023
Po strašni najdbi policija išče mati. Tožilstvo v pričakovanju rezultatov obdukcije. Dvainšestdesetletni Z. M. je sinoči obvestil policijo, da je med čiščenjem stare zamrzovalne skrinje v hiši v Zemunu v vrečki našel zmrznjeno truplo… »

Milena Zupančič za las ušla Metodu Trobcu

Zurnal24 20.01.2023
Svojo zgodbo je povedala v igrano-dokumentarni seriji Inhumanum - Umori na Slovenskem. Sinoči so na TV SLO1 začeli predvajati igrano-dokumentarno serijo Inhumanum - Umori na Slovenskem, v kateri se bodo ukvarjali z vprašanjem, "kaj privede človeka, da… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem