Arhiv novic 20.01.2023

Odpirajo SC Cerkno: po težavah - zimske radosti

Primorske 20.01.2023
Četrtkovo sneženje je na idrijskem in cerkljanskem sicer povzročilo kar nekaj težav, je pa prineslo tudi nasmehe na obraze. Snega je na smučišču Cerkno več kot dovolj, jutri se začne smuka na polno. CERKNO, ČRNI VRH > Tja do meter snega bo jutri… »

Živeti za trenutke

Domžalec 20.01.2023
Slovensko društvo Hospic in Medgeneracijski center Bistrica lepo vabita na predavanje z naslovom “Živeti za trenutke”, ki bo v sredo, 25. januarja 2023 ob 15.30 uri v avli Medgeneracijskega centra Bistrica. Dodajamo življenje dnem in si… »

Ojoj, takole se je Shakira spravila nad taščo

Zurnal24 20.01.2023
Pevka gradi zid in z lutko provocira taščo. Profimedia Pevka Shakira rada provocira. Najprej je v svet poslala novo pesem, s katero se je spravila nad bivšega, nekdanjega nogometaša Gerarda Piqueja, in njegovo novo partnerko, sedaj pa provocira še… »

Zaradi Kulma Lovro Kos že čuti strahospoštovanje

Slovenske novice 20.01.2023
Od danes do nedelje tri tekme za svetovni pokal na skakalnici v Saporu. Lovro Kos, ki je v tej zimi presenetil samega sebe, prvič na Japonskem. Lovro Kos, 23-letni smučarski skakalec iz Rudnika pri Moravčah, je z dosežki v uvodnem delu poolimpijske… »

Vodnik po klubskih dogodkih / REJVikend

Mladina 20.01.2023
Petkovi in sobotni večeri. Ne veste, kam v petek in soboto zvečer? Preverite, kaj smo izbrali za vas. Petek, 20. januar (20.00): Cukrarna Ljubljana: Etceteral (predstavitev albuma Rhizome) e9rgn6vJe5Q (20.00): Švicarija Ljubljana: Emil Memon… »

Globok sneg - nikamor ne moremo? Krplje na noge

Slovenske novice 20.01.2023
Krpljanje za začetnike: predvsem je važno, da se ne udira. Dobesedno po - in ne v snegu. Dobesedno smo na suhem, pa bi radi v naravo. Hoja po celcu je nemogoča, tekaških smučin ni, ostanejo nam, če si želimo prvinske narave, krplje. Misija… »

Horoskop za petek, 20. januarja

Necenzurirano 20.01.2023
Sonce je v kozorogu, prav tako Luna. OVEN – Luna v kozorogu vas bo motivirala za službene opravke, a žal sodelavci ne bodo sledili vaši vnemi. Popoldne se boste kljub napetosti izognili prepiru s partnerjem. BIK – Danes boste končno, s pomočjo… »

To so bivši poslanci, ki sedijo doma in štejejo tisočake

Necenzurirano 20.01.2023
Od leta 1992 do 4. julija 2022 je za dobrobit Slovenije skrbelo 578 poslancev. K temu dodajmo še 55 novincev, ki sedijo v parlamentu danes, in je to lepa številka. V tem času so seveda naredili veliko dobrega, a včasih so tudi pošteno brcnili v temo… »

Zelenski namiguje, da Putin ni več živ, Moskva odgovarja

Necenzurirano 20.01.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je med nagovorom svetovnim voditeljem v Davosu podvomil, ali je ruski predsednik Vladimir Putin še živ. 'Trenutno nisem prepričan, s kom naj se pogovarjam. Nisem prepričan, ali je predsednik Rusije še živ,«… »

Medvedjev: Poraz Rusije v konvencionalni vojni bi lahko sprožil jedrsko vojno

RTV Slovenija 20.01.2023
V Moskvi pozorno spremljajo razprave v zahodnih prestolnicah, ki Ukrajini obljubljajo sodobnejše orožje. Nekdanji premier in nekdanji predsednik Medvedjev je Zahod posvaril, da bi poraz jedrske sile v konvencionalni vojni lahko sprožil jedrski spopad… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem