Arhiv novic 20.01.2023

Ronaldo še zadnjič proti Messiju! Oba do gola, eden od njiju dvakrat

Zurnal24 20.01.2023
Na prijateljski tekmi je slavil pariški velikan. Portugalec Cristiano Ronaldo je dočakal svoj debi na tekmah v Savdski Arabiji, tekmec izbrane selekcije klubov Al Hilal in Al Nassr je bil pariški velikan PSG, ki je v začetno enajsterico vključil tudi… »

Koliko bodo davkoplačevalce stala novoustanovljena ministrstva?

Savinjsko Šalaške 20.01.2023
Poslanka mag. Karmen Furman je na Vlado Republike Slovenije naslovila pisno poslansko vprašanje v zvezi s številom novih zaposlitev na vsakem od novoustanovljenih ministrstev in celokupnimi stroški ustanovitve. Celotno poslansko vprašanje za vas… »

Debela snežna odeja za zimske radosti na Lokvah

Nova 24TV 20.01.2023
Foto: Pixabay (fotografija je simbolična) V soboto in nedeljo bodo Lokve znova zaživele. Debela snežna odeja in lepo vreme vabita na zimske radosti. V soboto in nedeljo bo vlečnica na Lokvah obratovala med 10. in 16. uro. Poleg smučišča bodo… »

Intervencija pri žalski čistilni napravi

Celje.info 20.01.2023
Včeraj so ob 12.13 v naselju Kasaze v občini Žalec na dotoku v čistilno napravo občani opazili onesnaženje vode. Po podatkih Uprave Repubike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci PGE Celje in PGD Kasaze-Liboje zavarovali kraj dogodka in… »

Mokronog – Trebelno: Zaprli cesto v preboju Radna vas

Nova 24TV 20.01.2023
Fotografija je simbolična. (vir: arhiv) Novomeška območna enota Inšpektorata RS za okolje in prostor je izdala odločbo, s katero je zaprla lokalno cesto v preboju Radna vas. Razlog za zaprtje ceste je v tem, da občina za to ni pridobila uporabnega… »

(Nedeljsko kosilo) Po pozebi je najslajši

Dnevnik 20.01.2023
Brstičnemu ponekod pravijo bruseljski ohrovt, pri nas pa popčar Le redki so otroci, ki bi ob omembi brstičnega ohrovta zaploskali in po obedu s to zeljo v glavni vlogi zahtevali repete. Ampak približno po dopolnjenem dvaindvajsetem letu, ko brbončice… »

V Terme Snovik prihaja zimska sezona plavanja in drsanja

Domžalec 20.01.2023
Terme Snovik tudi v zimskih mesecih bogatijo svojo ponudbo za zimske vodne in ledene dogodivščine. Tudi v letošnjem letu boste ne le plavali v bazenih s termalno vodo, ampak tudi drsali na pokritem drsališču, ki bo v Tuhinjski dolini zagotovo… »

Prvi območni šolski lokostrelski turnir

Kozjansko 20.01.2023
V organizaciji društva Šentlok iz Šentvida pri Grobelnem je bilo prejšnji teden na Osnovni šoli Hruševec Šentjur izpeljano prvo šolsko tekmovanje na našem območju, kjer so nastopali vadeči, ki obiskujejo vadbe na osnovnih šolah in gostje… »

'Stanje v zdravstvu ni tako dramatično katastrofalno, kot ga prikazujejo'

24ur 20.01.2023
Zaradi izrednih razmer v zdravstvu bo na zahtevo opozicijske SDS izredna seja DZ. Kakšna so pričakovanja te seje, kako se bo SDS obnašal pri sprejemanju zdravstvene reforme, reforme plač v javnem sektorju, kakšen je odnos predsednika stranke s… »

Pred nakupom: te novosti pri letni vinjeti številni ne vedo

Zurnal24 20.01.2023
Pozor, veljavnost vinjete morate letos izbrati za en dan kasneje. Dars je uvedel enostavno orodje proti pozabljivosti in napakam. Več sto tisoč lastnikov osebnih vozil mora v kratkem kupiti novo letno elektronsko vinjeto, če se želijo še naprej… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem