Arhiv novic 20.01.2023

Alarma ni več, Ilka spet drvi

Slovenske novice 20.01.2023
Od danes do nedelje pestro na klasičnih smučarskih postajah. V Kitzbühelu kot v Wimbledonu ali na kolesarskem Touru. Nikakršna skrivnost ni, da osrednji cilji zimskih športnikov v sezoni pripadajo največji tekmi, torej olimpijskim igram ali… »

Ogorčeni: "To so stroški, ki bi jih morala kriti država!"

Zurnal24 20.01.2023
Vlada in ZZZS v sporu zaradi kritja stroškov izolacij pri okuženih s covidom. Okužba s Covid-19 se, ko gre za izplačilo nadomestila za bolniško odsotnost, še vedno razlikuje od drugih bolezni. Na podlagi zakonoda namreč ob pozitivnem uradnem testu… »

Toliko dražje bo kampiranje na Hrvaškem

Zurnal24 20.01.2023
Na Hrvaškem so lani zabeležili rekordno sezono, saj so imeli za kar 22% več nočitev kot v letu poprej. K visokim številkam so prispevali tudi pavšalisti v hrvaških kampih, kjer pa se cene v zadnjih sezonah vztrajno dvigajo. Čeprav kampiranje že… »

Zapustila jim je več kot tri milijone prihrankov. To si je zaželela

Zurnal24 20.01.2023
Vita Carrapa je umrla v 95 letu starosti. Ves svoj denar in premoženje je zapustila v ta namen ... V Lokalni zdravstveni upravi province Lecce (ASL) iz Italije se zdaj močno trudijo, da bi ugodili zadnji želji prijazne občanke, piše italijanska… »

Politični bumerang za republikansko stranko

Delo 20.01.2023
Pol stoletja po prelomni in lani odpravljeni razsodbi Roe proti Wadu. V nadaljevanju preberite: Ta konec tedna bodo Američani zaznamovali petdesetletnico razsodbe vrhovnega sodišča Roe proti Wadu, ki je leta 1973 v državi omogočila umetno prekinitev… »

Vlado Kreslin o zgodbi z Dončićem, ob kateri se boste naježili

Zurnal24 20.01.2023
Naključje ali pač ne? Vesna Milek je v seriji spletnih intervjujev Rdeče in črno nedavno gostila tudi slovensko glasbeno legendo Vlada Kreslina, ki je povedal marsikaj zanimivega, ob zgodbi, povezani z Luko Dončićem, pa smo se skoraj naježili… »

To je kraljica rekla Harryju, ko jo je prosil za dovoljenje, da se poroči z Meghan

Zurnal24 20.01.2023
Harryja je kraljičin odziv presenetil in ga je označil za bizarnega. Čeprav so svetovni mediji že večkrat pisali o nenavadnih pravilih kraljeve družine med drugim tudi o tem, da mora prvih šest v nasledstvenem redu svojo drago osebo predstaviti… »

Ekipa se razvija v pravo smer

Domžalec 20.01.2023
Prvi sklop priprav v Umagu je postregel s prvo pripravljalno tekmo. Dvoboj v Poreču je madžarski Fehervar dobil s 3:0, a strokovni štab rumenih, ki je priložnost za dokazovanje ponudil 22 nogometašem, je zadovoljen z videnim. “Igrali smo proti… »

Graceland, kraljestvo kralja rock'n'rolla

Delo 20.01.2023
Najbolj obiskana hiša v ZDA za Belo hišo bo te dni v znamenju spominske slovesnosti za Liso Marie Presley. Pojutrišnjem bo ob 9. uri zjutraj po lokalnem času pred nekdanjo rezidenco kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja Graceland v Memphisu v… »

Znana Slovenka opozarja, kako kruto v Kopru zastrupljajo pse

Zurnal24 20.01.2023
Kužka komaj rešili. Velika ljubiteljica živali, nekdanja resničnostna zvezdnica, playboyevo dekle in pisateljica Suzana Jakšič redno opozarja na primere mučenja živali in se zavzema za spremembo zakonodaje. Nedavno je na Facebooku delila tudi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem