Arhiv novic 20.01.2023

Golobu lahko zdrsne kot Cerarju in Šarcu

Delo 20.01.2023
Odločitev, da zdravstveno reformo osebno vodi premier, je dodatno zagotovilo sprememb. A Golob s tem hkrati prevzema tudi največjo odgovornost zanjo. V nadaljevanju preberite: Ker se je Robert Golob postavil v ospredje težkega zalogaja, kar zdravstvena… »

Skupaj s Pelejem sta bila nepremagljiva

Delo 20.01.2023
Brazilija danes obeležuje 40. obletnico smrti Maneja Garrinche, enega najboljših nogometašev vseh časov. V nadaljevanju preberite: Solze na licih Brazilk in Brazilcev se po decembrski smrti svetovne nogometne ikone Peleja še niso posušile, a že… »

Nepričakovani obisk ZD Bežigrad

Delo 20.01.2023
Vredno je, da se v časih zdravstvene krize kakšna pozitivna izkušnja tudi hvaležno zapiše. V dneh, ko so zdravstvene teme tako kritično izpostavljene, se je težko odločiti za obisk Zdravstvenega doma Ljubljana, posebej še medijsko trenutno… »

Robert Ficker: novim ciljem naproti

Slovenske novice 20.01.2023
V Ljubljani se je družil z Nedo Ukraden in člani skupine Crvena jabuka. Veliko glasbenikov ta mesec nekoliko počiva po napornem decembru in minulem letu, ko so se nastopi spet vrnili. Kako zelo pestro je bilo, ugotavlja tudi pevec Robert Ficker, ki pa… »

Preden zdravstvu odbije zadnja ura

Delo 20.01.2023
Od Roberta Goloba javnost pričakuje, da bo izpeljal reforme oziroma iz blata izvlekel voz, ki se pogreza 30 let. V nadaljevanju preberite: Danes bo jasno, katere rane so v zdravstvu največje in koliko časa imamo za njihovo celjenje, preden odbije… »

Poziv vladi, ministru in strateškemu svetu za zdravstvo

Delo 20.01.2023
Komercialne zavarovalnice ne bi smele razpolagati s presežki iz prostovoljnega zavarovanja. Vlada se je, kot je videti, zelo zagnano lotila prepotrebne zdravstvene reforme. Dobro in zadnji čas! Nakazala je že tudi njene prioritete in časovni načrt… »

Navijačem Novaka Đokovića je v Melbournu zastal dih

Dnevnik 20.01.2023
Na OP Avstralije sta že v drugem krogu izpadla drugi nosilec Casper Ruud in Alexander Zverev. Prvi favorit za zmago na prvem letošnjem teniškem turnirju največje četverice v Melbournu Novak Đoković se je po pričakovanjih uvrstil v tretji krog… »

V Kitzbühlu zadnja smuka Beata Feuza

Dnevnik 20.01.2023
Alpski smučarski svet se danes in jutri poslavlja od najboljšega smukača zadnjega desetletja, ki je osvojil vse, kar je v kraljevi disciplini mogoče osvojiti. Svetovni pokal v alpskem smučanju doživlja vrhunec zime, ki se bo konec tedna odvijal pri… »

Vlomilec v Vrtovinu povzročil za nekaj tisoč evrov škode

Goriški portal 20.01.2023
V sredo zvečer so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v naselju Vrtovin. Neznani storilec je lastnikom povzročil za nekaj tisoč evrov škode. Vlomilec je z neznanim predmetom poškodoval vrata in zatem vstopil v notranjost stanovanjske… »

Uvodnik / Imate eno (1) prejeto sporočilo

Mladina 20.01.2023
Izkušnje kažejo, da na politike veliko bolj kot dobronamerne pripombe in zapisi delujejo rezultati javnomnenjskih raziskav. Ker ne želimo biti pokroviteljski, bomo zapisali zgolj, da sta ta teden premier Robert Golob in njegova vlada dobila sporočilo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem