Arhiv novic 23.01.2023

Nočna hišna požara (dopolnjeno)

Celje.info 23.01.2023
Sinoči je ob 19.38 v naselju Gubno, občina Kozje, zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševenje so gasilci PGD Lesično-Pilštanj-Zagorje in Kozje požar pogasili, objekt pregledali, razkrili… »

Nenavadno, a resnično. Sodnik prvič pokazal beli karton.

SiolNET 23.01.2023
Nogometni delivci pravice imajo ponavadi v žepu rumene in rdeče kartone. Med tekmo jih pokažejo tistim, ki so kršili pravila in jih je treba kaznovati. Na Portugalskem pa je zbirka kartonov, s katerimi imajo opravka sodniki, še nekoliko bolj… »

Z MMC-jem na predstavo Urše Rupnik, s katero se poklanja zgodovini slovenskega sodobnega plesa

RTV Slovenija 23.01.2023
Z malo znanja in sreče si lahko priigrate dve vstopnici za plesno predstavo Iščoča v Cankarjevem domu. Predstava, ki je prva faza avtorskega opusa Urše Rupnik, je tudi prva predstava v okviru projekta Zgodovinjenje slovenskega sodobnega plesa. Gre za… »

Kako se ne pogajati

Finance.si 23.01.2023
Z vsakokratnim slabim pogajanjem, z vsakim popuščanjem izsiljevanju posameznih interesnih skupin se oddaljujemo od cilja – biti sodobna, uspešna država.… »

Zakaj se surova nafta brent spet draži

Finance.si 23.01.2023
Pogledali smo letošnje napovedi o povpraševanju po nafti in kaj se dogaja z dogovorom na ravni skupine G7 o omejevanju ruskega naftnega izvoza… »

Prireditev »Od znancev do prijateljev« Območne obrtno-podjetniške zbornice Šmarje pri Jelšah gostila številne podjetnike…

Kozjansko 23.01.2023
Preteklo soboto je Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah po triletnem premoru organizirala letno srečanje, že četrto prireditev pod sloganom »Od znancev do prijateljev«, katere se je udeležilo veliko število podjetnih in… »

V Melbournu izpadla olimpijska prvakinja, Rubljov po preobratu do četrtfinala

24ur 23.01.2023
Na odprtem teniškem prvenstvu Avstralije v Melbournu so znane vse četrtfinalistke. Ponoči sta izpadli četrta nosilka Caroline Garcia iz Francije ter olimpijska prvakinja, Švicarka Belinda Benčič. Od prve je bila boljša nepostavljena Poljakinja… »

Najstnik zrežiral veliko zmago Empolija na San Siru, polom Milana proti Laziu

RTV Slovenija 23.01.2023
Nogometaši Interja so doživeli hladno prho v 19. krogu Serie A. Na San Siru so izgubili proti Empoliju z 0:1. Milan Škriniar je že v prvem polčasu prejel dva rumena kartona in v drugem delu so bili črno-modri nemočni. Lazio je kar s 4:0 premagal… »

TRAGIČNA NESREČA: Voznik zapeljal v potok in umrl na kraju (FOTO)

Regional 23.01.2023
V naselju Gračnica na območju Policijske postaje Laško so v dopoldanskih urah v potoku opazili vozilo. Prve ugotovitve kažejo, da je 63-letni voznik osebnega vozila v jutranjih urah zapeljal v potok. Vozilo se je prevrnilo na bok, voznik pa je umrl na… »

Mura odgovorila na provokacijo Celja

SiolNET 23.01.2023
V ponedeljek sta bila izmed slovenskih prvoligaških klubov na igriščih dejavna Celje in Mura. Čez slab mesec dni ju čaka neposredni spopad v uvodnem krogu spomladanskega dela, v knežjem mestu pa bo 11. februarja še kako pestro, saj so številni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem