Arhiv novic 23.01.2023

Pomembna prometnica skozi Kranj bo zaprta skoraj celo leto

Zurnal24 23.01.2023
Od 31. januarja 2023 bo most čez reko Savo na Ljubljanski cesti v Kranju v celoti zaprt za vsa motorna vozila, kolesarje in pešce. Mestna občina Kranj (MOK) začenja z investicijo v most čez reko Savo na Ljubljanski cesti od Železniške postaje Kranj… »

Kakšna smola! Velika šampionka izpušča svetovno prvenstvo

Zurnal24 23.01.2023
Čehinja Ester Ledecka bo izpustila SP v alpskem smučanju. Češka smučarka in deskarka Ester Ledecka zaradi poškodbe ne bo mogla nastopiti na bližnjem svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v Franciji. V taboru češke zimske zvezdnice so upali, da… »

Pakistan prizadel obsežen izpad električne energije

Dnevnik 23.01.2023
V Pakistanu je danes prišlo do obsežnega izpada električne energije, ki je prizadel večino od približno 220 milijonov prebivalcev države, je sporočilo pakistansko ministrstvo za energijo. Popravljalna dela so že v teku, oskrba z elektriko pa naj… »

Kopitar s Kralji do pomembne zmage

SiolNET 23.01.2023
Hokejisti Los Angelesa so v ligi NHL v gosteh ugnali Chicago z 2:1 in osvojili novi pomembni točki v boju za končnico. S 26. zmago v sezoni so se po treh zaporednih porazih vrnili na peto mesto na zahodu. Liga NHL, 21. januar Ekipa iz Kalifornije je na… »

Šušnjara, Kompan Breznik in Bešir bodo skušali Sežancem zagotoviti obstanek

RTV Slovenija 23.01.2023
Tabor iz Sežane, ki je po jesenskem delu Prve lige na zadnjem mestu, se je okrepil tremi nogometaši. Po 22-letnem vezistu Žanu Beširju, ki ga je Kraševcem posodil Koper, sta prišla še Miha Kompan Breznik in Luka Šušnjara. 25-letni napadalec… »

Na letališču Berlin Brandenburg v sredo zaradi stavke odpovedani vsi poleti

Dnevnik 23.01.2023
Na letališču Berlin Brandenburg bodo v sredo zaradi stavke osebja odpovedali vse polete, kar bo prizadelo okoli 35.000 potnikov. Sindikat Verdi želi s stavko doseči zvišanje plač in dolgoročnejše pogodbe za delavce. Sindikat pričakuje, da bo… »

ROMUN V SEŽANI DELAL ZGAGO V LOKALU: Končal je v priporu, sledi mu izgon iz države

Regional 23.01.2023
V soboto zvečer je v enem od sežanskih lokalov goste nadlegoval in žalil 41-letni državljan Romunije. Ker je bil agresiven in se tudi po prihodu policistov ni umiril, so ga odpeljali v pridržanje, Okrajnemu sodišču v Kopru pa poleg obdolžilnega… »

Spotify bo odpustil šest odstotkov zaposlenih

Dnevnik 23.01.2023
Švedski ponudnik storitve za pretočno predvajanje glasbe Spotify bo odpustil šest odstotkov zaposlenih, kar pomeni okoli 600 delavcev. Kot so danes pojasnili v družbi, so bili pri naložbah preveč ambiciozni in so prehitevali rast prihodkov. Gre za… »

Trener Tine Maze spet na voljo

Zurnal24 23.01.2023
Presenetljiva odločitev. Italijanski smučarski strokovnjak Livio Magoni, nekdanji trener Tine Maze, in avstrijska alpska smučarka Katharina Liensberger sta po manj kot letu dni končala medsebojno sodelovanje, poroča avstrijska tiskovna agencija Apa… »

EKSTREMNO VREME V ITALIJI: Težave v prometu, zaprtje šol, oranžno opozorilo (FOTO, VIDEO)

Regional 23.01.2023
Italija se je znašla v primežu ekstremnega vremena, ob mrazu in snegu sosednjo državo pestijo tudi deževje in poplave. V več italijanskih deželah so izdali opozorilo zaradi vremenskih razmer, ki bi lahko predstavljale nevarnost za ljudi in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem