Arhiv novic 30.01.2023

NAPAD Z NOŽEM NA ŽELEZNIŠKI POSTAJI V BRUSLJU: Trije ranjeni, eden huje (FOTO, VIDEO)

Regional 30.01.2023
V današnjem napadu z nožem na postaji podzemne železnice v evropski četrti v Bruslju je bila ena oseba huje ranjena, dve pa lažje, je po poročanju medijev sporočila belgijska policija, ki je napadalca prijela. "Napad z nožem na postaji Schuman… »

Sarajevska kriminalna skupina načrtovala napad na slovensko pevko Senidah

Primorske 30.01.2023
Kriminalna skupina Admirja Arnautovića, sicer glasbenega menedžerja, je v prestolnici Bosne in Hercegovine načrtovala napad na slovensko pevko Senido Hajdarpašić z umetniškim imenom Senidah, po pisanju sarajevskega portala Raport.ba razkriva… »

V zadevi Kavaški klan Nevzatović v pričanju izpostavil grožnje in zahteve po sodelovanju pri umorih

Dnevnik 30.01.2023
Sojenje v zadevi Kavaški klan se je danes nadaljevalo s predvajanjem posnetka pričanja skesanca Darka Nevzatovića pred preiskovalno sodnico. Nekdanji član družbe Nevzatović, ki je postal tajni sodelavec policije, je med drugim omenil grožnje in… »

Srbi postajajo vse boljši kolesarji, Dušan Rajović prehitel Luko Mezgeca

Slovenske novice 30.01.2023
Slovenski kolesar Luka Mezgec je na uvodni etapi dirke po Savdski Arabiji zasedel 10. mesto. Prvi izmed osmih slovenskih kolesarjev, ki nastopajo v najvišjem razredu, elitnem World Touru, je začel s tekmovalno sezono. Luka Mezgec je prvi zaoral ledino… »

Poročilo IFRC: Svet ni pripravljen na naslednjo pandemijo

Primorske 30.01.2023
Svet tudi tri leta po izbruhu covida-19 še vedno ni pripravljen na morebitne prihodnje pandemije, je danes v poročilu o svetovnih nesrečah opozorila Mednarodna federacija društev Rdečega križa in Rdečega polmeseca (IFRC). Izpostavila je pomen… »

Norvežan si je v Portorožu postregel pijačo sam in naskrivaj prespal

Slovenske novice 30.01.2023
V prostor je vstopil s silo. V nedeljo zvečer so policisti v Portorožu obravnavali 39-letnega državljana Norveške, ki je nedovoljeno vstopil v lokal in tam prespal. Ugotovljeno je bilo, da je v prostor vstopil s silo. V nadaljevanju je bilo… »

Tudi drugi razpis za Celjsko kočo ni prinesel novega najemnika

Celje.info 30.01.2023
V petek se je iztekel drugi razpis za oddajo Celjske koče, potem ko je aktualni najemnik Pišek gostinstvo družbi ZPO, ki ga upravlja sporočil odpoved. Kljub izraženemu interesu in znižani najemnini, se nihče od zainteresiranih na koncu ni javil na… »

FOTO: Zvezdnica po razhodu s Harryjem Stylesom spet z bivšim

Necenzurirano 30.01.2023
Sodna bitka očitno ni požgala vseh mostov. Zdi se, da sta Olivia Wilde in Jason Sudeikis v leto 2023 vstopila z desno nogo. Sredi njune sodne bitke za skrbništvo in kmalu po tistem, ko se je razšla z 28-letnim britanskim pevcem in igralcem Harryjem… »

Svet glasbe žaluje: umrl je legendarni pevec

Slovenske novice 30.01.2023
Pri 81 letih je umrl Barrett Strong, ki je pel prvo uspešnico diskografske hiše Motown iz Detroita. Pri 81 letih je umrl Barrett Strong, ki je pel prvo uspešnico diskografske hiše Motown iz Detroita Money (That's What I Want). Sodeloval je tudi pri… »

Namesto Muzeja slovenske osamosvojitve bi naj bil muzej Jugoslavije

Spodnje Podravje 30.01.2023
“Časnik Delo s takimi zapisi in zapisovalci postaja vse večja nacionalna sramota,” se je odzval Janša ob škandaloznem zapisu Delove novinarke Piškove, ki bi namesto muzeja osamosvojitve imela “en atraktiven muzej Jugoslavije”. Gospodična… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem