Arhiv novic 31.01.2023

ODZIV USTAVNIH SODNIKOV: Zdravstveni delavci lahko delajo več kot 48 ur tedensko

Regional 31.01.2023
Ustavno sodišče s svojo odločitvijo ob presojanju ustavnosti določb zakona o zdravstveni dejavnosti ni uvedlo splošne omejitve delovnega časa za zdravstvene delavce, so danes zapisali v sporočilu za javnost ustavnega sodišča. Tako so se odzvali… »

Mladi zdravniki na nogah zaradi neodzivnosti politikov

Zurnal24 31.01.2023
Mladi zdravniki Slovenije so izrazili nezadovoljstvo, da vodilni politiki niso javno obsodili nasilja nad zdravniki. Bojijo se še dodatnega stopnjevanja nasilja. Mladi zdravniki Slovenije so zgroženi nad komentarji pod objavami o nasilnem dogodku, ki se… »

Rdeč avto povozil peško na bencinski v Kranjski Gori. Iščejo priče in storilca ...

Slovenske novice 31.01.2023
Vse, ki bi imeli koristne informacije o nesreči, ki se je zgodila v nedeljo okoli enajste ure dopoldan, prosijo, da pokličete policijo. Kranjskogorski policisti obravnavajo prijavo trčenja voznika osebnega avtomobila in peške na bencinskem servisu v… »

SDS: Koalicija se obnaša, kot da so izredne razmere, in onemogoča delo opozicije

RTV Slovenija 31.01.2023
SDS zatrjuje, da se koalicija obnaša, kot da so izredne razmere, sklicuje izredne seje z danes na jutri in sprejema zakone po nujnem postopku. Tako onemogoča delo opozicije, ki predstavlja tisti del državljanov, ki ni volil vladnih strank. Stranka SDS… »

Glas upokojencev: Vsi vabljeni na shod upokojencev, da si skupaj izborimo pravico!

Nova 24TV 31.01.2023
Novinarska konferenca Ljudske iniciative Glas upokojencev Slovenije, na kateri so predstavili zahteve za pogajanja z vlado in nadaljnje ukrepe. Vir: STA Ljudska iniciativa Glas upokojencev Slovenije prireja veliki vseslovenski protest upokojencev in vseh… »

NSi interpelacijo zoper Asto Vrečko poslala v sopodpis SDS in manjšinskima poslancema

Dnevnik 31.01.2023
V NSi so po vladni odločitvi o združitvi Muzeja slovenske osamosvojitve in Muzeja novejše zgodovine Slovenije spisali interpelacijo zoper ministrico za kulturo Asto Vrečko. Interpelacijo so poslali v sopodpis opozicijski SDS in poslancema italijanske… »

Priscilla Presley izpodbija veljavnost hčerkine oporoke

SiolNET 31.01.2023
Priscilla Presley, nekdanja žena legende rock'n'rolla Elvisa Presleyja, je vložila pravno pritožbo zoper veljavnost oporoke njune pokojne hčerke Lise Marie Presley, ki je 12. januarja umrla po srčnem zastoju, stara 54 let. Na sodišču oporeka… »

Pravljica kot iz Hollywooda

Slovenske novice 31.01.2023
Valižanski nogometni klub Wrexham blesti pod taktirko dvojca filmskih igralcev. Ameriški vlagatelji si v tem trenutku lastijo že polovico klubov elitne angleške premier league, toda daleč od soja žarometov, v peti ligi, nase opozarja tudi… »

Dars opozarja na e-vinjete: shranite potrdilo o nakupu

Slovenske novice 31.01.2023
Uporabniki naj pazijo na pravilnost podatkov. Februarja bo po podatkih Darsa poteklo približno 542.000 letnih e-vinjet za osebna vozila in kombije. Uporabnike opozarjajo na pravočasno menjavo, pri nakupu pa naj bodo pozorni na pravilnost podatkov. Na… »

Serija čudnih incidentov v dallaškem živalskem vrtu: izginili še dve opici

RTV Slovenija 31.01.2023
V živalskem vrtu v Dallasu sta v ponedeljek izginili dve tamarinki. Najverjetneje je šlo za krajo, saj je bila ograja na njunem bivališču prerezana. To je že četrti incident v tem živalskem vrtu letos, policija neznane storilce še išče. Niz… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem