Arhiv novic 13.03.2023

Kaj so zvezde oblekle na najpomembnejšo noč v Hollywoodu?

24ur 13.03.2023
V Hollywoodu se je s podelitvijo oskarjev zaključila naporna sezona podeljevanja nagrad za dosežke v filmu in televiziji. In kaj so na najpomembnejšo noč v Hollywoodu oblekli zvezdniki? Prevladovali so nežni barvni toni, a to ne pomeni, da se na… »

Novi izzivi: To danes počne Urška Hrovat

Zurnal24 13.03.2023
Urška pravi, da to ni naključje. Naša nekdanja vrhunska alpska smučarka Urška Hrovat se je po koncu kariere vrgla v podjetniške vode, tako kot številni njeni kolegi. Urška pravi, da to ni naključje. "Šport ti da zelo veliko. Že v mlajših letih… »

AMZS išče najboljšega mladega voznika in najboljšo mlado voznico Slovenije

Domžalec 13.03.2023
Avto-moto zveza Slovenije že sedmo leto zapored organizira izbor Najboljši za volanom. Slovenija bo tako maja letos dobila najboljšo mlado voznico in najboljšega mladega voznika tekočega leta. Vstopnica za praktični del sodelovanja je spletni test… »

Porabo elektrike bo treba bolj prilagoditi proizvodnji

Delo 13.03.2023
Ob obnovljivih virih bodo nujni hranilniki energije, ne nujno baterije, industrija namreč potrebuje predvsem toploto. V nadaljevanju preberite: »Nisem si predstavljala, da se bom v dveh letih pogovarjala v glavnem o energtiki,« je dejala namestnica… »

Novi veter za jedrske elektrarne

Delo 13.03.2023
Predsednik Emmanuel Macron označuje atomsko energijo za prioriteto gospodarstva. V nadaljevanju preberite: Vojna v Ukrajini je obrnila na glavo marsikaj na stari celini in še izostrila pogled na prihodnost atomske energije, ki se ji vsaj v Franciji… »

Športniki na 6. Kampu Marjana Bolharja

Domžalec 13.03.2023
Med 10. in 12. marcem 2023, je v Laškem potekal že 6. Kamp Marjana Bolharja, ki se ga je udeležilo veliko registriranih športnikov, ki trenirajo kickboxing in boks. Priprave na Sports Kampu so bazirale na prihajajoče državno prvenstvo v kickboxingu… »

Knicksi preprečili Lakersom prvi 50-odstotni izkupiček sezone

RTV Slovenija 13.03.2023
Los Angeles Lakersi so na domačem parketu doživeli boleč poraz v boju za končnico Lige NBA. S 112:108 so bili boljši košarkarji New Yorka, ki so tudi brez Jalena Brunsona prekinili niz treh porazov. Jezernikom sta poštno zagodla njihova nekdanja… »

Še eno presenečenje v Indian Wellsu, obeta se poslastica

SiolNET 13.03.2023
V tretjem krogu teniškega turnirja ATP v Indian Wellsu v ZDA se je zgodilo še eno presenečenje. Potem ko se je pred dnevi poslovil drugi nosilec Stefanos Cicipas, je danes izpadel še tretji nosilec, Norvežan Casper Rudd. V dveh nizih ga je izločil… »

Tisočkrat boljši štirikolesni pogon

RTV Slovenija 13.03.2023
V Avtomobilnosti smo imeli možnost v praksi na 2.400 metrih nadmorske višine preizkusiti Nissanov električni pogon na obeh oseh, imenovan e-4orce. Japonci so se pri razvoju električnega štirikolesnega pogona zatekli k bogati tehnološki preteklosti… »

Rdeča krila tokrat v NHL boljša od Bostona

Dnevnik 13.03.2023
Hokejisti Detroit Red Wings so zabeležili zmago proti vodilnemu moštvu severnoameriške lige NHL. Rdeča krila so bila namreč na nedeljski matineji s 5:3 boljša od Boston Bruins. V zahodni konferenci pa je vodstvo pred zasledovalci povečalo moštvo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem