Arhiv novic 13.03.2023

Poljska želi z megaletališčem in hitrimi železnicami postati novo prometno vozlišče Evrope

RTV Slovenija 13.03.2023
Poljska namerava postati glavno prometno vozlišče med zahodno in vzhodno Evropo, zato v osrčju države načrtuje novo megaletališče skupaj z omrežjem hitrih železnic. Ob civilnem delu vozlišča bo zraslo še logistično vojaško oporišče. Okoli… »

Eden najbolj 'umazanih' igralcev lige zbodel Dončića

Zurnal24 13.03.2023
Košarkar Memphisa si želi zaigrati proti slovenskemu zvezdniku. Košarkarji Dallasa, ki se bojujejo za uvrstitev med šest najboljših na Zahodu in s tem za avtomatično uvrstitev v končnico, so na zadnji tekmi zaigrali proti Memphisu in brez Luke… »

Več kot polovica delodajalcev pričakuje težave z iskanjem kadra

Necenzurirano 13.03.2023
V Sloveniji je bilo prejšnji mesec nekaj več kot 53.400 brezposelnih. Na voljo je bilo zgolj 13.899 delovnih mest, od teh jih največ potrebuje gradbeništvo, sledijo predelovalne dejavnosti in zdravstvo. Iskanje dela. Naloga, ki marsikoga spravi v… »

Večno privilegirani javni sektor

Zurnal24 13.03.2023
Stavkajoči cunami javnih uslužbencev, ki smo mu bili priča v zadnjih nekaj tednih je ljudi navdal z mešanimi občutki. Čeprav drži, da je marsikateri zaposleni iz javnega sektorja - še posebej v obdobju draginje - deležen sočutja, pri čemer… »

Horoskop za ponedeljek, 13. marca

Necenzurirano 13.03.2023
Sonce je v ribah, Luna je v škorpijonu, ob 8.21 preide v strelca. OVEN – Zunanji pritiski, predvsem službene narave, vam tudi zasebno ne bodo dali miru. Premislite, ali je res vse vredno vaše osebne skrbi, in si priznajte, da niste za vse sami na… »

Znani Slovenec že obupal, nato pa ga je zadel ljubezenski čudež

Zurnal24 13.03.2023
Mislil je, da prava partnerica zanj pač ne obstaja. Nekdanji Masterchef tekmovalec, ki je igral tudi v seriji Truplo in Da, draga, da, dragi, širni Sloveniji pa se je prvič predstavil v šovu Big Brother, Tibor Baiee je nad ljubeznijo že povsem… »

TV namiga: V žarišču in Fantazijski otok

Delo 13.03.2023
Priporočamo dramo o novinarjih, ki so razkrili spolne zlorabe v Katoliški cerkvi. Prihaja 2. sezona serije o letovišču, kjer gostom izpolnijo želje. Ponedeljek, 13. marca V žarišču: Kino ob 20.00 Vikendova ocena: 5 (od 5) Spotlight. ZDA, 2015… »

V morju pri San Diegu utonilo osem ljudi

SiolNET 13.03.2023
V soboto zvečer sta se v gosti megli pri kalifornijskem mestu San Diego prevrnila dva čolna, za katera domnevajo, da so na njiju iz Mehike tihotapili migrante. Reševalci so do zdaj odkrili posmrtne ostanke osmih ljudi, za druge pa domnevajo, da so se… »

Kranjska Gora bo težko držala korak z bogatimi

RTV Slovenija 13.03.2023
Vrhunski dosežki Žana Kranjca niso samoumevni, niti to, da Slovenija gosti tekme svetovnega pokala. Navijači se tega zavedajo in ostajajo zvesti Pokalu Vitranc, pa čeprav je bila cena hrane in pijače takšna kot v Planici. 62. Pokal Vitranc je… »

Ford mustang mach-e GT: Grenka pilula hitro postane sladka

Dnevnik 13.03.2023
Mustang mach-e GT je Fordov električni avtomobil legendarnega imena, ki voznikov in potnikov ne pusti hladnih, hladen tuš predstavlja le njegova cena. Večkrat se je že pri različnih avtomobilskih proizvajalcih zgodilo, da se je z njihovimi modeli… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem