Arhiv novic 15.03.2023

Westfallen na kolenih, mladi nogometaši Hajduka v polfinalu Lige prvakov

24ur 15.03.2023
Mlado moštvo Hajduka iz Splita se je po velikem presenečenju in uspešnem streljanju enajstmetrovk na domačem stadionu Borussie iz Dortmunda uvrstilo v polfinale mladinske Lige prvakov. Na pot v Nemčijo se je odpravilo kar 5.000 navijačev Hajduka… »

Predvidena prenova kampanje Naša super hrana

Dnevnik 15.03.2023
Svet za promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov se je danes na seji med drugim seznanil z izhodišči za nadgradnjo komuniciranja v sektorskih promocijah v obdobju med letoma 2023 in 2025. Predvidena je prenova grafične podobe, načina… »

[Video] Hojs: Pri C0 se kaže izrazita stopnja tveganja korupcije

Nova 24TV 15.03.2023
Predsednik ljubljanskega odbora SDS Aleš Hojs “Resnica pa je, da je traso kanala dokončno potrdil prav Zoran Janković. Trasa je bila dokončno potrjena s sprejetjem občinskega prostorskega načrta OPN-ja leta 2010, ki je še zmeraj veljaven, ta pa… »

Odvzem otrok tudi pred evropsko sodišče, sodnico prijavili zaradi pristranskosti

24ur 15.03.2023
V primeru treh otrok, ki jih je sodišče pred tremi leti na silo odvzelo materi in jih dodelilo očetu, se je zgodil velik preobrat. Center za socialno delo je sodišču predlagal, naj otroke vendarle dodeli materi. Toda sodni mlini meljejo počasi… »

Koliko izgube bi ustvarjala Air Slovenija in zakaj smo tako slabo letalsko povezani

Finance.si 15.03.2023
Vedno znova oživlja stara ideja, da bi namesto subvencioniranja tujih letalskih družb raje financirali nacionalnega letalskega prevoznika. Koliko stane ta ideja?… »

Blac Chyna po operaciji prsi in zadnjice namerava odstraniti polnila iz obraza

24ur 15.03.2023
Blac Chyna je na Instagramu naznanila naslednjo potezo, s katero namerava spremeniti svoj zunanji videz. Starleta, ki si je nedavno zmanjšala prsi in iz zadnjice odstranila vsadke, je razkrila, da si bo iz obraza odstranila polnila, vse to pa v želji… »

Sindikalist Novak: Protestni shod pred Magno ni izključen

RTV Slovenija 15.03.2023
Vodstvo avtomobilskega giganta Magna se je srečalo s predstavniki sindikata delavcev v hoški lakirnici. Pogovarjali so se o programu presežnih delavcev, vendar dogovora še niso sklenili. Če ga ne bodo kmalu, delavci svarijo tudi s protestom. Čeprav… »

OB 20. OBLETNICI UNIVERZE NA PRIMORSKEM: Dr. Tilen Žbona odprl razstavo svojih del (FOTO)

Regional 15.03.2023
Ob 20. obletnici in slovesni inavguraciji tedna Univerze na Primorskem se akademski slikar, doktor znanosti in profesor na UP Pedagoški fakulteti Tilen Žbona predstavlja s svojim zadnjim opusom slikarskih del večjega in srednjega formata v tehnikah… »

Od 1. maja možnost potrditve poklicne bolezni po novem pravilniku

RTV Slovenija 15.03.2023
Od 1. maja bodo zaposleni imeli možnost potrditve poklicne bolezni ter s tem izboljšanja delovnih razmer in kritja vseh zdravstvenih storitev, povezanih s to poklicno boleznijo. Novi pravilnik o poklicnih boleznih, ki bo začel veljati 1. maja, po… »

Adijo, metaverzum, pozdravljena, umetna inteligenca

Finance.si 15.03.2023
Zuckerberg je v tišini pokopal virtualni svet, v katerega je vložil približno 36 milijard dolarjev… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem