Arhiv novic 09.01.2023

Golob se lahko le kislo smeji, to je razlog ...

Zurnal24 09.01.2023
Stranki Svoboda in vladi podpora upadla, SDS-u in Janši narasla. Inštitut Mediana je za Delo na začetku januarja (od 3. do 5.1.) izvedel javnomnenjsko raziskavo političnega utripa v Sloveniji. Kot so zapisali, je čakanje v vrsti za družinskega… »

To o govoricah o romanci z Robertom Golobom pravi Tina Gaber

Zurnal24 09.01.2023
Kjer je dim, je po navadi tudi ogenj ... Sinoči so v oddaji 24 ur poročali, da so premierja Roberta Goloba in Tino Gaber, ki si je ime ustvarila tudi kot lobistka in o kateri se je veliko pisalo leta 2021, ko je sodelovala pri snemanju šova Exatlon… »

Goloba ni bilo, prišli pa sta Urška Klakočar Zupančič in Pirc Musarjeva (FOTO)

Slovenske novice 09.01.2023
Ob 81. obletnici dražgoške bitke se je na spominski slovesnosti v Dražgošah zbrala množica ljudi, ki jo je nagovoril državnozborski poslanec Gibanja Svoboda Borut Sajovic. Poslanec Gibanja Svoboda je poudaril, da so Dražgoše »simbol upora… »

Novo v primeru izginotja lepe Ane: moža aretirali, policija storila tudi to (VIDEO)

Slovenske novice 09.01.2023
Mož pogrešane Beograjčanke naj bi oviral preiskavo. Kot smo že poročali, v javnosti zelo odmeva skrivnostno izginotje lepe Ane Ljubičić (39), poročene Walshe. Mlada mamica treh otrok je brez sledi izginila iz svojega doma v Massachusettsu. Ana je… »

Glavni odbor SVIZ-a potrdil dogovor o dvigu plač pomočnic vzgojiteljic, čakajo še vlado

RTV Slovenija 09.01.2023
SVIZ in vlada sta dosegla dogovor o dvigu plač pomočnic vzgojiteljic za štiri plačne razrede. Predlog je že potrdil glavni odbor sindikata. Če to stori še vlada, bo glavni tajnik sindikata Branimir Štrukelj predlagal odpoved sobotnega shoda… »

VIDEO: Bo v Sloveniji zaživela nova nujna številka 111?

Svet24 09.01.2023
Zveza organizacij pacientov Slovenije je pripravila sedem ukrepov za enakopravnejši in dostopnejši podalpski zdravstveni sistem. Predstavniki Zveze organizacij pacientov Slovenije so na današnji novinarski konferenci predstavili poenoten dokument z… »

Od torka imajo v ZD Bežigrad prednost starejši od 65 let in kronični bolniki #foto #video

SiolNET 09.01.2023
V bežigrajski enoti Zdravstvenega doma (ZD) Ljubljana so danes začeli pripravljati seznam bolnikov, starih nad 65 let, in kroničnih bolnikov. Njihovo opredeljevanje bodo začeli predvidoma v torek, so sporočili iz ZD Ljubljana. Zjutraj je bilo pred… »

Jankovićev "golosek" na Rožniku; več svetlobe za mlado drevje, bolj varen obisk

Svet24 09.01.2023
Kritična javnost razburjena nad sečnjo dreves v Tivoliju, na Rožniku in Šišenskem hribu. Župan odgovarja, da pomlajuje mestni gozd, da bo bolj varen za obiskovalce. Predstavniki gibanja Mladi za podnebno pravičnost, Protestivala, Inštituta za… »

Pohodnik našel človeško okostje na strmem gozdnem pobočju, policija opravila ogled

Slovenske novice 09.01.2023
Policisti so ob pomoči služb za reševanje kraj zavarovali in opravili ogled. Včeraj dopoldne so bili kranjskogorski policisti obveščeni, da je bilo na strmem gozdnem pobočju Jerebikovca najdeno človeško okostje. Policisti so ob pomoči služb za… »

Mura podaljšala in naznanila novega člana, tudi Koper z novo močjo

SiolNET 09.01.2023
Dogajanje na tržnici prve slovenske lige je pestro. Mladi slovenski nogometaš Kai Cipot je podaljšal pogodbo z Muro, je klub sporočil na spletni strani. Enaindvajsetletni osrednji branilec je sodelovanje s Sobočani podaljšal do konca leta 2026. V… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem