Arhiv novic 23.01.2023

16-letnega Ivana mrtvega našli na krošnji drevesa

Necenzurirano 23.01.2023
Na Hrvaškem se je včeraj zvečer pripetila strašanska prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil 16-letni fant. Včeraj ob približno 20. uri je v naselju Veliko Korenovo jugovzhodno od Bjelovarja ugasnilo življenje 16-letnega mladeniča… »

Znano, na katerem mestu je končala Slovenija! To pomeni ...

Zurnal24 23.01.2023
Danska je postala še zadnji četrtfinalist, medtem ko je Sloveniji pripadlo deseto mesto na SP. Rokometaši Danske so si v današnjih tekmah 3., zadnjega kroga drugega dela svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem kot zadnji priigrali četrtfinale… »

»To ni več hibridna vojna, ampak skoraj prava«

Mladina 23.01.2023
Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je dejal, da Zahod ni več v hibridni vojni z Rusijo, temveč dejansko v skoraj pravi vojni. Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je bil danes ponovno oster do Zahoda. Kot je dejal, Zahod ni več v hibridni vojni z… »

SDH spodletela zamenjava nadzornika

Dnevnik 23.01.2023
Predčasno zamenjavo člana nadzornega sveta – Aleksandra Zupančiča – bi moralo podpreti vsaj 75 odstotkov na skupščini prisotnega kapitala, a se to ni zgodilo. Petrolovi delničarji so se seznanili tudi s poslovanjem Geoplina v rdečih številkah… »

Strelec iz Kalifornije si je sodil sam #video

SiolNET 23.01.2023
Policijske enote so v nedeljo obkolile kombi, v katerem je bil osumljenec za sobotni napad na plesno dvorano v Los Angelesu v Kaliforniji, in po nekaj minutah blokade si je osumljenec sodil sam. Šerif okrožja Los Angeles Robert Luna je osumljenca… »

Programski svet RTVS ustavil postopek razreševanja Graha Whatmougha

Primorske 23.01.2023
Programski svet Radiotelevizije Slovenija je sklenil, da se postopek razrešitve Andreja Graha Whatmougha, ki je zdaj v. d. generalnega direktorja zavoda, v času vložene pobude za razrešitev pa je bil še generalni direktor, ustavi. Večina članov… »

Klakočar Zupančič: Sovražni govor se vse bolj širi tudi v političnem diskurzu

RTV Slovenija 23.01.2023
"Ko si predstavniki oblasti zlahka in brez sankcioniranja privoščijo zdrs v nedemokratični, antisemitski, diskriminatorni govor, mora biti to za demokratično družbo alarm," je v poslanici ob dnevu spomina na žrtve holokavsta poudarila predsednica… »

Zorman zbudil reprezentanco, Pariz 2024 ni več utopija

Delo 23.01.2023
Slovenija ima reprezentanco, na katero je ponosna. Reprezentanco, ki je enotna, igriva, borbena, disciplinirana. Na EP v Nemčiji bo še trši oreh za favorite. V nadaljevanju preberite: Slovenski rokometaši so na 28. svetovnem prvenstvu na Poljskem in… »

Mož hčerke Lise Marie Presley med žalno slovesnostjo oznanil, da je oče

24ur 23.01.2023
Riley Keough, hčerka nedavno preminule Lise Marie Presley, in njen mož Ben Smith-Petersen sta starša deklice. Novico o tem, da je bila edina hčerka Elvisa Presleyja babica, je med govorom na žalni slovesnosti razkril njen zet. Besede, ki so med… »

Slovenci že odštevajo tedne do začetka bojev za euro 2024

Delo 23.01.2023
Atletico Madrid hitro unovčil slabo formo Ronaldove ekipe. Celotna srednja obramba slovenske reprezentance brez prejetega gola. V nadaljevanju preberite: Konec tedna je bila podoba slovenskih nogometašev na tujem rahlo boljša kot v začetku leta… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem