Arhiv novic 31.01.2023

Mašunu se končno obetajo boljši časi

Primorske 31.01.2023
Sončno vreme, urejeno sankališče in tekaška steza so minuli konec tedna na Mašun privabili množico obiskovalcev od blizu in daleč. Idilična gozdna pristava je izjemna priložnost za bistriški turizem, toda dolga leta zanemarjanja so pustila… »

Mlada voditeljica Bobovniku ni ostala dolžna

Slovenske novice 31.01.2023
Spomnila ga je, da je bil tudi on novinec na komercialni televiziji. Na Kolodvorski je iz dneva v dan bolj napeto. Tokrat so se strasti razvnele zaradi promocijskih spotov, v katerih znani obrazi RTV vabijo športne navdušence v Planico. Med povabljenimi… »

Šok: Meta Hrovat huje poškodovana po padcu med turno smuko

Zurnal24 31.01.2023
Nekdanja alpska smučarka Meta Hrovat, ki je ob začetku aktualne sezone šokirala s prezgodnjo upokojitvijo, se je hudo poškodovala med turno smuko, poroča portal N1. Kot poroča spletni portal N1, so v soboto kranjski policisti skupaj z gorskimi… »

Ukrajinci so to razkrili prvič

Zurnal24 31.01.2023
Dvanajst držav pošilja tanke, druge še ostalo opremo. Medtem so Rusi zazveli ključno vas. Ukrajina bo od zahodnih zaveznic prejela med 120 in 140 bojnih tankov, je danes dejal ukrajinski zunanji minister Dmitro Kuleba, pri čemer pa ni navedel… »

Anže Logar končno razkril, kaj bo storil v prihodnjih mesecih. Kaj na to pravi Janez Janša?

Slovenske novice 31.01.2023
Odgovoril je tudi na vprašanje, ali bo morda kdaj na čelu SDS zamenjal dolgoletnega predsednika. Anže Logar, ki se je januarja povzpel na mesto najbolj priljubljenega politika v državi, je v govoru po izgubljenih predsedniških volitvah napovedal… »

"Plačal sem 200 mio. za Ronalda, on pa zna samo reči siii"

Zurnal24 31.01.2023
Vse več kritik na račun Cristiana Ronalda. Najbolje plačani nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo ni najbolje začel novega poglavja kariere v Savdski Arabiji, kjer trenutno brani barve Al-Nassra. Po skromni predstavi na ligaškem debiju je portugalski… »

Ponoči so se tla v Sloveniji tresla kar dvakrat. Ste čutili?

Slovenske novice 31.01.2023
Dva potresa v treh urah. Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so pozno zvečer in ponoči zabeležili dva potresna sunka. Prvi se je zgodil ob 23.45, in sicer z magnitudo 1,4. Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa 13 kilometrov… »

Optimizem Slovencev kliče po kolajni

Dnevnik 31.01.2023
Šest uvrstitev na zmagovalni oder v tej sezoni, po tri Ilke Štuhec in Žana Kranjca, je navdih za slovensko alpsko smučarsko reprezentanco pred svetovnim prvenstvom v Meribelu in Courchevelu. Pred vrati je svetovno prvenstvo v alpskem smučanju v… »

Mladi zdravniki zgroženi: Mnogi nasilneža opravičujejo

Slovenske novice 31.01.2023
Opažajo, da je vedno več ščuvanja k nasilju nad zdravstvenimi delavci. Napad razburjenega bolnika na zdravstveno osebje v celjski bolnišnici, ki se je zgodil minuli teden, je dodobra pretresel zdravstvene delavce in tudi slovensko javnost. Poročali… »

Janković tudi po odločitvi upravnega sodišča napoveduje, da bo kanal C0 končan še letos

RTV Slovenija 31.01.2023
Zoran Janković je po odločitvi upravnega sodišča, da je AAG lahko stranka v postopku za pridobitev okoljevarstvenega soglasja za del kanala C0, dejal, da je odpiranje tega soglasja na pravnomočno gradbeno dovoljenje "praktično neizvedljivo"… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem