Arhiv novic 12.03.2023

Trossard s tremi podajami narekoval novo zmago Arsenala

24ur 12.03.2023
Nogometaši Arsenala so v 27. krogu angleške Premier lige vknjižili še 21. zmago v sezoni in se tako še za korak približali močno želenemu naslovu angleškega prvaka. Topničarji, ki so po treh asistencah Leandra Trossarda Fulhamu že v prvem… »

'Zgodovina bo sodila Donaldu Trumpu'

24ur 12.03.2023
Nekdanji podpredsednik ZDA Mike Pence je ta konec tedna na letni novinarsko-politični prireditvi v Washingtonu ostro kritiziral nekdanjega predsednika Donalda Trumpa zaradi njegove vloge pri napadu na ameriški kongres 6. januarja 2021. Kot je dejal, bo… »

Izraelci množično protestirali proti pravosodni reformi Netanjahuja

RTV Slovenija 12.03.2023
Ulice v več izraelskih mestih so v soboto vnovič zasedle množice protestnikov, ki nasprotujejo napovedani vladni reformi pravosodja. Po navedbah organizatorjev se je po državi zbralo približno pol milijona ljudi, od tega približno 200 tisoč v Tel… »

28-letni raper se je zgrudil na odru in umrl

Necenzurirano 12.03.2023
Na festivalu Ultra South Africa je udarila tragedija. V 29. letu starosti je kar na odru pred občinstvom umrl južnoafriški raper Costa Titich. V južnoafriškem mestu Mbombela rojeni Costa Titch s pravim imenom Costa Tsobanoglou se je v soboto zgrudil… »

Danes mineva 20 let od atentata na srbskega premierja Đinđića

Dnevnik 12.03.2023
Mineva 20 let, odkar so v atentatu v Beogradu ubili Zorana Đinđića, prvega demokratično izvoljenega srbskega premierja po padcu režima Slobodana Miloševića leta 2000. Zagovarjal je demokratične reforme in vstop Srbije v Evropsko unijo, a je… »

V torek na Brdu tretji letošnji vrh koalicije, tema bo davčna reforma

RTV Slovenija 12.03.2023
Vlada in koalicijski poslanci se bodo v torek znova sestali na Brdu pri Kranju. Tokrat bo na tapeti davčna reforma, koalicijski partnerji pa naj bi poskušali predvsem najti soglasje o iskanju novih davčnih virov. Vlada, ki vse od začetka leta… »

Tomaž Škamperle prejemnik srebrne plakete JSKD

Primorske 12.03.2023
Javni sklad RS za kulturne dejavnosti je včeraj v klubu Cankarjevega doma podelil najvišja odličja in nagrado za življenjsko delo in izjemne dosežke na področju ljubiteljske kulture. Eno izmed odličij je tako romalo tudi na Primorsko, saj je… »

V pripravi rebalans proračuna; Boštjančič: Gre zgolj za tehničen rebalans

RTV Slovenija 12.03.2023
Na finančnem ministrstvu čakajo še zadnje potrebne podatke za pripravo rebalansa državnega proračuna, ob čemer porabniki po besedah ministra Klemna Boštjančiča ne bi smeli pričakovati dodatnih sredstev. Proračun za leto 2023 je DZ sprejel… »

Anže Kopitar in soigralci naposled prekinili svoj niz

Delo 12.03.2023
Hokejisti Los Angelesa so v ligi NHL doma po kazenskih strelih z 1:2 izgubili proti Nashvillu. Hokejisti Los Angelesa so v ligi NHL doma po kazenskih strelih z 1:2 izgubili proti Nashvillu in končali niz petih zmag. Slovenski reprezentant Anže Kopitar… »

Spektakularen padec Seewerja, prvih deset točk Pradu #video

SiolNET 12.03.2023
Jan Pancar je na kvalifikacijski dirki VN Argentine v razredu MX2 osvojil 19. mesto, potem ko je padel v tretjem krogu. V MXGP je bil najhitrejši Jorge Prado (GasGas). Petkratni svetovni prvak Jeremy Herlings (KTM) je bil samo deseti, aktualni podprvak… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem