Arhiv novic 11.01.2023

Danijela šokirana nad potezo sanjskega moškega: To je katastrofalno!

24ur 11.01.2023
Toni Šćulac je na skupinskem zmenku nastopil v vlogi modela, na druženje v dvoje pa povabil Josipo. Kandidatka je z najlepšega zmenka v svojem življenju prišla z vrtnico, zaradi česar je bila Danijela šokirana, Ksenija pa se je spraševala, kaj… »

Prelomno odkritje slovenskega arheologa: vse je objavil v novi študiji

Slovenske novice 11.01.2023
Raziskava Ivana Šprajca razkriva, da je majevski koledar star več kot 3000 let. Nova študija kaže, da je majevski koledar v resnici mnogo starejši, kot so domnevali. Starodavni koledar morda izvira že iz leta 1100 pred našim štetjem, kar je več… »

VIDEO: Pod verando je našel dremavega medveda

Svet24 11.01.2023
V mestu Plainville v ameriški zvezni državi Connecticut si je medved našel kotiček za spanje povsem ob hiši. Vincent Dashukewich se je pred dnevi nahajal pred hišo staršev ob robu gozda, ko je začel njegov pes lajati in se zaganjati proti verandi… »

Kdo je najbogatejši zvezdniški otrok na svetu? Tega imena zagotovo niste pričakovali

Svet24 11.01.2023
Z letom 2023 smo dobili tudi najbogatejšega otroka na svetu - in ni otrok iz klana Kardashian - Jenner! Čeprav je neto vrednost osebe nekoliko zavajajoča, saj sešteje celotno premoženje osebe, je vseeno fascinantno videti, koliko denarja so zvezdniki… »

Po avtocesti divjal kar 167 km/h

Primorske 11.01.2023
Na avtocesti od Ljubljane proti Kopru, kjer je omejitev 100 km/h, je radar vozilu izmeril hitrost 167 km/h. Osebni avtomobil so ustavili na počivališču Studenec. Državljanu Romunije so policisti izrekli globo, ki jo je poravnal na kraju. ISTRA >… »

To razkritje nevarno za Harryjevo družino

Svet24 11.01.2023
Statistika, ki je dvignila nemalo prahu. A ključen je kontekst, pravi princ. Princ Harry je med gostovanjem v eni od ameriških večernih pogovornih oddaj spet kritiziral medije, ki so poročali, da se je v svoji knjigi Rezerva pohvalil, koliko Talibanov… »

FOTO: Vdrli v zapuščeno vas in iz nje začeli odstranjevati aktiviste

Necenzurirano 11.01.2023
Nemška policija danes v zapuščeni vasici Lützerath nadaljuje operacijo, v okviru katere želijo z območja odstraniti podnebne aktiviste. V bližini Lützeratha nedaleč od Mönchengladbacha v nemški zvezni deželi Severno Porenje-Vestfalija se… »

Policija zanika poslabšanje prometne varnosti po ukinitvi avtocestnih enot

RTV Slovenija 11.01.2023
"Prometna varnost po reorganizaciji prometne policije se je dejansko izboljšala, ne poslabšala," so v odzivu na trditve o upadu prometne varnosti sporočili s policije. Pri tem se sklicujejo na podatke o manjšem številu smrtnih žrtev na slovenskih… »

Varuhinja pravic gledalcev / Referendumske oddaje na TV Slovenija so bile pristranske

Mladina 11.01.2023
Skupni čas zagovornikov zakona je bil krajši od časa nasprotnikov zakona. V celoti objavljamo javno pismo Mirovnega inštituta, v katerem opozarjajo na to, da je varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev ugotovila pristranskost zasnove referendumskih… »

Makedonski kirurg obtožen prevare pri zdravljenju bolnikov s covidom

Delo 11.01.2023
Žan Mitrev je osumljen prevare, s katero naj bi zaslužil 1,6 milijona evrov. Nezakonito je uporabil invazivno metodo hemofiltracije. Državno tožilstvo v Skopju je vložilo obtožnico proti znanemu makedonskemu kirurgu Žanu Mitrevu zaradi prevare, s… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem