Arhiv novic 22.01.2023

V hišni preiskavi Bidnovega doma zasegli še šest tajnih dokumentov

24ur 22.01.2023
Med 13-urno preiskavo doma ameriškega predsednika Joe Bidna so pravosodni preiskovalci našli še šest zaupnih dokumentov. Nekateri izmed njih so bili iz Bidnovih senatorskih časov, drugi pa iz časa, ko je služil kot podpredsednik Baracka Obame… »

Španska policija razbila združbo, ki je izkoriščala ukrajinske begunce

Primorske 22.01.2023
Španska policija je danes sporočila, da je razbila tolpo, ki je upravljala tri nezakonite tobačne tovarne, v katerih so zaposlovali Ukrajince, ki so pred rusko invazijo pobegnili v Španijo. Ukrajinci so živeli v slabih razmerah, bili so natrpani v… »

Policist na nujni vožnji trčil v voznico

Dnevnik 22.01.2023
V petek popoldan je za ljubljanskim Bežigradom policist na nujni vožnji ob rdeči luči zapeljal v križišče, pri tem pa spregledal voznico. Prišlo je do trčenja. Okoli pol četrte ure v petek popoldan je v križišču Dunajske ceste in Posavskega… »

Slovenska vplivnica zaročena s fantom, ki ji je pomagal izgubiti odvečne kilograme #foto

SiolNET 22.01.2023
Indira Ekić, tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ki ste ga lahko pred leti spremljali na Planet TV, zdaj pa priljubljena spletna vplivnica, je s svojimi sledilci na Instagramu delila novico, da sta se s fantom Maticem, s katerim sta… »

Dramatičen konec tekme med Arsenalom in Unitedom

Zurnal24 22.01.2023
Arsenal je z zadetkom v 90. minuti poskrbel za zmago s 3:2 (1:1) proti Manchester Unitedu. Dvoboj Arsenala in Manchester Uniteda je tokrat spomnil na obračune izpred dveh desetletjih, ko sta oba kluba krojila sam vrh angleškega nogometa. Vložek je bil… »

Lanišek tretji skakalec zime po polovici sezone

Dnevnik 22.01.2023
Smučarski skakalci so v Saporu zaključili s prvo polovico sezone 2022/23. V drugi del se s prvega mesta podaja Poljak Dawid Kubacki, najboljši Slovenec je Anže Lanišek na visokem tretjem mestu. Na Japonskem je navduševal lanski junak Rjoju… »

Ardernovo na novozelandskem premierskem stolčku zamenjal Hipkins

24ur 22.01.2023
Novozelandska laburistična stranka je za svojega novega vodjo imenovala 44-letnega poslanca in ministra Chrisa Hipkinsa. Na čelu stranke je nasledil Jacindo Ardern, ki je v napovedala odstop, prihajajoči teden pa bo od nje prevzel še vodenje vlade… »

Huda nesreča pri sankanju: v UKC jo je odpeljal helikopter

Slovenske novice 22.01.2023
O nesreči pri sankanju poročajo iz naselja Čadram in Jurovskega Dola. Danes ob 11.19 se je v naselju Čadram v občini Oplotnica pri sankanju huje poškodovala oseba. Gasilci PGD Oplotnica so reševalcem NMP nudili pomoč pri prenosu in pri zavarovanju… »

Hrvaška v solzah, umrla je Silvija Luks

Slovenske novice 22.01.2023
Gre za znano hrvaško televizijsko novinarko. V starosti 78 let je umrla ena najbolj znanih hrvaških televizijskih novinark Silvija Luks, je sporočilo hrvaško novinarsko društvo. V dolgoletni karieri je bila novinarka, urednica, televizijska… »

Krimovke zanesljivo odpravile Banik, odlična Ana Gros poražena z Györom

SiolNET 22.01.2023
Rokometašice Krima Mercatorja so v nedeljski tekmi v elitni ligi prvakinj v dvorani Tivoli zanesljivo, z 42:31 (24:11) premagale zadnjeuvrščeni češki Banik. Slovenske prvakinje so tako osvojile pomembni točki za preboj na mesta, ki omogočajo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem