Arhiv novic 28.01.2023

Majhne razlike v treh velikih nogometnih prvenstvih

Delo 28.01.2023
Zasledovalci dihajo za ovratnik vodilnim nogometnim ekipam francoske ligue 1, nemške bundeslige in španske la lige. Kaj nas čaka ta konec tedna? V nadaljevanju preberite: Januarja še nihče ni osvojil naslova, PSG je najhitreje slavil sredi marca… »

Zaradi izginotja ruske jahte na Hrvaškem pridržali štiri osebe

Slovenske novice 28.01.2023
Hrvaška policija preiskuje osem oseb. Zaradi izplutja zaplenjene ruske jahte Irina VU s priveza na hrvaškem otoku Murter policija na Hrvaškem preiskuje osem oseb, od katerih so jih štiri v petek uradno pridržali, je neuradno izvedela hrvaška… »

Anže Kopitar nadaljeval svoj strelski niz tudi na Floridi

Delo 28.01.2023
Los Angeles bo igral naslednjo tekmo že v nedeljo zjutraj v Tampi. Ekipa Los Angeles Kings je v hokejski ligi NHL na Floridi s 4:3 premagala gostitelje. Kapetan kraljev Anže Kopitar je zadel prvi gol na tekmi po 13 minutah in 25 sekundah dvoboja. Junak… »

V trčenju dveh letal umrl pilot

Slovenske novice 28.01.2023
Preiskava vzroka nesreče še poteka. Med vojaškimi vajami sta danes južno od indijske prestolnice New Delhi trčili indijski vojaški letali, pri čemer je umrl en pilot, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Preiskava vzroka nesreče še poteka… »

Košarkarji Olimpije tokrat tudi za Dušana Hauptmana

Dnevnik 28.01.2023
Košarkarje Cedevite Olimpije jutri ob 17. uri v Stožicah čaka tekma 17. kroga lige ABA proti Budućnosti. Ob polčasu bo svečani dogodek, saj bo klub upokojil številko 10 legendarnega nekdanjega igralca Dušana Hauptmana. Po dveh porazih proti Crveni… »

Solze za prvo zmago v finalu grand slam turnirja

Zurnal24 28.01.2023
Belorusinja Arina Sabalenka je v finalu OP Avstralije premagala Jeleno Ribakino iz Kazahstana. Belorusinja Arina Sabalenka, peta nosilka, je v finalu odprtega teniškega prvenstva Avstralije v Melbournu s 4:6, 6:3 in 6:4, premagala 22. igralko turnirja za… »

Sodba vodji kavaškega klana: Ni dokazov, da je šlo za maščevanje

Dnevnik 28.01.2023
Koprsko okrožno sodišče je Klemna Kadivca, domnevnega šefa slovenske celice kavaškega klana, obsodilo zaradi protipravnega odvzema prostosti na skupno šest let in pet mesecev zapora. Domnevni vodja slovenske celice kavaškega klana Klemen Kadivec je… »

Zelenski: Okupatorji namerno in sistematično uničujejo mesta

24ur 28.01.2023
Med ukrajinskimi in ruskimi enotami potekajo siloviti spopadi za nadzor nad mestom Vugledar v regiji Doneck na vzhodu Ukrajine, kjer so se boji v zadnjih dneh okrepili. Medtem ruski napredek pripisujejo večinoma brutalni Wagnerjevi skupini, ki naj ne bi… »

Sindikat pozval še vlado: Preprečite prenos sobaric iz Hotelov Bernardin na zunanjega izvajalca

RTV Slovenija 28.01.2023
Sindikat delavcev gostinstva in turizma Slovenije vlado poziva, naj prepreči prenos sobaric v Hotelih Bernardin, ki so posredno v državni lasti, na zunanjega izvajalca, ki je predviden s 1. marcem. Družba Sava Turizem je v četrtek sindikat v družbi… »

Prva jeseniška zmaga v skupini master

Dnevnik 28.01.2023
Hokejisti Sija Acronija Jesenic so v tretji tekmi skupine master v alpski ligi dosegli prvo zmago. V domači dvorani so premagali Ritten z 1:0 (0:0, 1:0, 0:0). Jeseničani so slabo začeli drugi del tekmovanja. V skupini master je pet najboljših ekip iz… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem