Arhiv novic 28.01.2023

DOMEN PREVC V KULMU DO BRONASTE MEDALJE: Med prvih deset še Zajc in Jelar, zmaga pripadla Norvežanu Granerudu

Regional 28.01.2023
Norveški smučarski skakalec Halvor Egner Granerud je zmagovalec prve tekme v poletih v sezoni svetovnega pokala. Na Kulmu je Norvežan slavil s poletoma 238 in 231 metrov ter 440,7 točke. S tretjim mestom se je v slovenskem taboru izkazal Domen Prevc… »

#video Oblasti v Memphisu objavile posnetek surove aretacije temnopoltega Tyra Nicholsa

Dnevnik 28.01.2023
Oblasti v Memphisu v ameriški zvezni državi Tennessee so v petek objavile videoposnetke, na katerih temnopolti policisti pretepajo temnopoltega Tyra Nicholsa, ki so ga ustavili zaradi domnevno neprevidne vožnje. Pretepli so ga tako hudo, da je kasneje… »

Babiš očitno ne bo še predsednik

Dnevnik 28.01.2023
V prizadevanjih, da bi v drugem krogu predsedniških volitev zmagal, milijarder Andrej Babiš širi strah pred vojno, svojemu tekmecu, generalu Petru Pavlu, ki je velik favorit za zmago, pa pripisuje, da hoče Češko potisniti v vojno. A zdi se, da… »

Objestni voznik napadel voznika avtobusa in ga poškodoval

Nova 24TV 28.01.2023
Foto: STA Policisti Policijske postaje Maribor II so danes ob 12. uri obravnavali kaznivi dejanji – poškodovanje tuje stvari in povzročitev lahke telesne poškodbe. Za njuno zakrivitev je osumljen voznik osebnega avtomobila, ki je navedeni dejanji… »

Ema Klinec druga v Hinterzartnu, zmagala Althaus

Primorske 28.01.2023
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je na tekmi svetovnega pokala smučark skakalk v nemškem Hinterzartnu osvojila drugo mesto, potem ko je bila šesta po prvi seriji. Zmagala je domačinka Katharina Althaus. HINTERZARTEN > Ema Klinec (102, 105,5… »

Joker Out v Liverpool s skladbo Carpe Diem

SiolNET 28.01.2023
Skupina Joker Out bo Slovenijo na izboru za Pesem Evrovizije, ki jo bo letos v imenu Ukrajine gostil Liverpool, zastopala s skladbo z naslovom Carpe Diem. Skladba bo odpeta v slovenščini, ostaja pa zvesta zvoku skupine Joker Out, so danes sporočili z… »

Vzhodni Jeruzalem pretresel nov strelski napad #foto

SiolNET 28.01.2023
Vzhodni Jeruzalem je po petkovem napadu v bližini sinagoge danes pretresel nov strelski napad, v katerem sta bila huje ranjena dva moška. Oba so prepeljali v bolnišnico, poročajo tuje tiskovne agencije. Policija je sporočila, da je napad izvedel… »

'Saj delamo s srcem, ampak 'hvala' na koncu meseca ne plača položnic'

24ur 28.01.2023
Požari, poplave, reševanje v nesrečah, soočanje s travmatičnimi prizori in smrtjo – vse za minimalno plačo ali celo manj. To so slovenski gasilci, ki so na tekmovanjih velikokrat najboljši na svetu. Za domačo politiko pač ne. "Ponovno smo bili… »

Pogrešana je 47-letna Neja Stante iz Ljubljane. Jo je kdo videl?

Domžalec 28.01.2023
Policisti Policijske postaje Ljubljana Šiška so bili danes obveščeni, da svojci pogrešajo 47-letno Nejo Stante iz Ljubljane. Nazadnje je bila videna včeraj dopoldne na območju Šiške. Gre za osebo potrebno pomoči. Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi… »

Embiidu v velikem slogu dvoboj z Jokićem, Čančar obsedel

Delo 28.01.2023
Košarkarji ekipe Philadelphia 76ers so v domači dvorani Wells Fargo Center ugnali vodilno ekipo zahodne konference Denver Nuggets s 126:119. Težko pričakovani centrski obračun Kamerunca Joela Embiida, bodočega francoskega reprezentanta, in Srba… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem