Arhiv novic 24.05.2023

Srhljivo sporočilo: Posnel sem te. Zdaj me ubogaj.

SiolNET 24.05.2023
Naključni uporabniki in uporabnice spleta, eden od njih je bil tudi bralec Siol.net, še vedno prejemajo sporočila, v katerih jih neznanec opozarja, da jih je prek njihove lastne spletne kamere posnel med ogledovanjem spletnih strani in… »

MATURANTSKO SLOVO Z ULIČNO ČETVORKO: Plesali so jo povsod, razen na Obali (VIDEO)

Regional 24.05.2023
Minuli petek točno opoldne se je na ulicah slovenskih mest odvijal edinstven dogodek za mlade, maturantska ulična četvorka, s katero se maturanti tradicionalno poslovijo od srednješolskih klopi. Letos je potekala že enaidvajseto leto zapored, plesali… »

V novi številki Primorskih novic preberite

Primorske 24.05.2023
Županovanje Andreja Korenike je vse bolj pod drobnogledom javnosti. Kritiki mu namreč očitajo uporabo službenega avtomobila v zasebne namene. Preverili smo, kako svoje službene in zasebne poti usklajujejo drugi istrski župani. Predlog, ki je nastal… »

GLASBENI SVET PRETRESLA NOVICA: Umrla je legendarna pevka Tina Turner

Regional 24.05.2023
V starosti 83 let je danes umrla legendarna ameriška glasbena zvezdnica Tina Turner, ki velja za eno najbolj prodajanih glasbenic v zgodovini rocka. Med svojo kariero si je prislužila naziv kraljice rock'n'rolla in prejela osem grammyjev, leta 2021 pa… »

Real po spodrsljaju Atletica na drugem mestu, Alba po enajstih letih zapušča Barcelono

RTV Slovenija 24.05.2023
Nogometaši madridskega Reala so v 36. krogu španskega prvenstva ugnali Rayo Vallecano z 2:1 in se prebili na drugo mesto, saj je Espanyol po zaostanku z 0:3 ob odmoru iztržil točko proti Atleticu (3:3). Real, ki na zadnjih tekmah ne blesti, je zmago… »

[Video] Kdo je državna sekretarka, ki je požela val zgražanja v debati o jedrski energiji?

Nova 24TV 24.05.2023
Državna sekretarka na ministrstvu za okolje, podnebje in energijo Tina Seršen. (Foto: STA) Jasno je, da želi Golob videti položaj predsednika vlade predvsem kot začasno funkcijo, ki mu bo pomagala pri zasebnem “biznisu” prodaje sončnih panelov… »

Milček Komelj: Politizacija ZRC je Slovenski akademiji znanosti in umetnosti v sramoto!

Nova 24TV 24.05.2023
Umetnostni zgodovinar in podpredsednik SAZU dr. Milček Komelj (Vir: STA) Znanstvenoraziskovalnemu centru SAZU je ponovno spodrsnilo. Potem ko je javnost z zgražanjem sprejela izdajo njihove knjige Sramota, gre namreč za primer nebrzdane politične… »

So Lukašenku šteti dnevi? Poljski general napoveduje belorusko vstajo!

Nova 24TV 24.05.2023
So beloruskemu diktatorju Aleksandru Lukašenki šteti dnevi? (Foto: afp) Poljski general Skrzypczak rojake poziva, naj se pripravijo na bližajočo se vstajo v Belorusiji, ki bi lahko odnesla diktatorja Lukašenka. Če bo ukrajinska protiofenziva… »

Primer Vajnar in šepava slovenska roka pravice

Nova 24TV 24.05.2023
Dr. Andreja Valič Zver (Foto: Demokracija) Majski in junijski dnevi vsako leto budijo travmatične spomine na povojne zunajsodne umore in številne druge krivice (taborišča, zapore, izgone, nacionalizacije ter druge kršitve človekovih pravic in… »

Terapevt pojasni, zakaj 47-letni hollywoodski zvezdnik zapusti dekleta, ko dopolnijo 25 let

Nova 24TV 24.05.2023
Leonardo DiCaprio (Foto: epa) Hollywoodski zvezdnik Leonardo DiCaprio je po razhodu s svojim dekletom Camilo Morrone konec lanskega leta, ko je dopolnila komaj 25 let, dobil nalepko hollywoodskega plenilca: v zvezi je le z manekenkami v zgodnjih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem