Arhiv novic 24.05.2023

Je 28 evrov poštena cena za dunajski zrezek?

Necenzurirano 24.05.2023
Da je gostinstvo zaradi vse višjih stroškov, dražjih sestavin in povišanja plač pod izjemnim pritiskom, tarnajo tudi avstrijski gostinci. Pri sosedih se je zdaj vnela vneta razprava, koliko bi moral stati dunajski zrezek. S precej predrznim… »

Dvojno slavje za Lutkovno gledališče Ljubljana v Kragujevcu

RTV Slovenija 24.05.2023
Predstava Moj dedek je bil češnjevo drevo je na 25. mednarodnem lutkovnem festivalu Zlata iskra v Kragujevcu v Srbiji Lutkovnemu gledališču Ljubljana prinesla dve nagradi – za režijo je nagrajen Fabrizio Montecchi, za igralsko stvaritev pa Matevž… »

Ne le Gajserja, daljše okrevanje čaka tudi najboljšega v MX2

SiolNET 24.05.2023
Poškodbe najboljših motokrosistov na svetu se to sezono vrstijo hitreje kot dirke. V MXGP manjkajo svetovni prvak Tim Gajser ter mlada zvezdnika Mattia Guadagnini in Maxime Renaux. Večtedensko okrevanje čaka tudi vodilnega v MX2, Jaga Geertsa… »

Tina Gaber je nekoč fantazirala o Borutu Pahorju v spodnjem perilu

Nova 24TV 24.05.2023
Foto: Instagram, STA Življenjepis Tine Gaber je poln sočnih podrobnosti, za katere si Golob želi, da bi ostali skrivnost. Ste vedeli, da je v preteklosti fantazirala o bivšem premierju Pahorju? Posebej se je navduševala nad njegovim stilno usklajenim… »

[Video] Ne dotikajte se mladičev srnjadi!

Nova 24TV 24.05.2023
Vsakršno dotikanje mladičev srnjadi je prepovedano in pomeni skoraj gotovo smrt mladička. Lovska zveza Slovenija opozarja, naj se ljudje ne dotikajo mladičev srnjadi, ki jih srne odlagajo v travi. S tem namreč povzročite, da srne mladičev ne… »

Macron v iskanju novih virov urana obiskal Mongolijo

RTV Slovenija 24.05.2023
Francoski predsednik Emmanuel Macron je kot prvi francoski predsednik obiskal Mongolijo, kjer se je zavzel za rudarjenje urana, nujno potrebnega za pogon francoskih jedrskih elektrarn. Projektu nekateri v Mongoliji nasprotujejo. Francija in Mongolija sta… »

Solze po porazu z Barcelono povedo vse, ti fantje imajo zmagovalno miselnost

Delo 24.05.2023
Trener Celja Pivovarne Laško Alem Toskić sezono končuje z dvojno krono. Od fantov ne moreš zahtevati več, kot daješ sam. Igralci odhajajo, bazen se prazni. V nadaljevanju preberite: V soboto bo v slovenjgraški športni dvorani veselo. Rokometaši… »

"Dinozaver" Đoković ostal sam v boju z mlajšo gardo prestolonaslednikov

RTV Slovenija 24.05.2023
Zob časa je načel ali ustavil veliko četverico, tako da od kvarteta Federer, Nadal, Đoković in Murray na okopih Rolanda Garrosa stoji le še 36-letni Srb, ki bi s tretjo lovoriko v Parizu postal najuspešnejši igralec v zgodovini turnirjev za grand… »

Bosih nog naokrog

Domžalec 24.05.2023
V Termah Snovik se intenzivno pripravljajo na začetek poletne sezone v sklopu katere bodo potekali številni dogodki in priložnosti za dobro počutje, sprostitev in rekreacijo. Lepo vabljeni na Kneippova bosonoga doživetja po Kneippovi 3,2 km dolgi… »

Svetovni politiki za ukrepe proti iranskemu režimu in za podporo Marjam Rajavi

Nova 24TV 24.05.2023
Iranska opozicijska voditeljica Marjam Rajavi. V skupnem pismu je 107 nekdanjih svetovnih voditeljev iz 45 držav pozvalo k mednarodni podpori prodemokratičnim protestom v Iranu in uvrstitvi režimske Revolucionarne garde (IRGC) na črni seznam. Pismo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem