Arhiv novic 25.01.2023

Ivo Boscarol: “Primorska hranilnica ima velik potencial”

Primorske 25.01.2023
Ustanovitelj in nekdanji lastnik podjetja Pipistrel Ivo Boscarol se je odločil tudi za vstop v svet bančništva. Pred kratkim se je z nakupom skoraj enega odstotka deleža (0,93 odstotka) pridružil lastnikom Primorske hranilnice Vipava. Svoj delež pa… »

Salmonela položila v posteljo 138 ljudi po vsej Sloveniji, 33 jih je pristalo v bolnišnici

Slovenske novice 25.01.2023
Novembra se je zaradi tatarskega biftka slovenskega proizvajalca zastrupilo najmanj 138 ljudi. 33 jih je pristalo v bolnišnici. Danes je NIJZ predstavil epidemiološke preiskave. Konec novembra je Nacionalni inštitut za javno zdravje skupaj z Upravo za… »

Đoković ne popušča in je zmlel tudi Rusa

Delo 25.01.2023
Srbski teniški igralec Novak Đoković se je na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu prebil v polfinale. Srbski teniški igralec Novak Đoković se je na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu prebil v polfinale. V četrtfinalu je četrti nosilec s… »

V središču Ljubljane oropana Nova KBM. Osumljenec je pobegnil.

SiolNET 25.01.2023
Danes okoli 15. ure so bili ljubljanski policisti obveščeni, da je v eno od bančnih ustanov na območju središča Ljubljane vstopil osumljenec. Po neuradnih podatkih gre za poslovalnico Nova KBM. Zaposlenim je zagrozil z nevarnim predmetom, nato pa… »

Deček (4) utonil v reki, a kar je storil krokodil, šokiralo vse (VIDEO)

Slovenske novice 25.01.2023
Fantkovo truplo je na hrbtu odnesel do čolna. V vzhodnem Kalimantanu v Indoneziji je pred dvema dnevoma ob reki izginil štiriletni Muhammad Ziyad Wijaya, ki so ga takoj začeli iskati. In med iskanjem se je zgodilo nekaj neverjetnega. Krokodil je na… »

Pogrešano 44-letnico našli na območju Ljubljane

SiolNET 25.01.2023
Policija je preklicala iskanje za pogrešano 44-letnico iz Ptuja, saj so osebo našli na območju Ljubljane in ni bila žrtev kaznivega dejanja. Kot so sporočili s policije, je z njo vse v redu. Novice Pogrešana je 75-letnica iz naselja Loče na… »

Dva interventna zakona nista prinesla želenih rezultatov v zdravstvu, bodo tokrat upoštevali predloge stranke SDS?

Nova 24TV 25.01.2023
Jelka Godec (foto: posnetek zaslona) “V času vlade Janeza Janše smo sprejeli novelo zakona o javnem naročanju, ki je prinesla uvedbo referenčnih cen na področju nabave medicinskega materiala in je pomenila prvi resen korak v spopadu s korupcijo v… »

Sta se Janša in Vučić vzajemno podala v lov na Goloba in srbsko opozicijo?

SiolNET 25.01.2023
Spletni portal Necenzurirano razkriva, da naj bi si slovenske in srbske oblasti pred lanskimi parlamentarnimi volitvami v obeh državah vzajemno pomagale pri iskanju podatkov, s katerimi so želele oblatiti vodilne politike opozicije. S prstom na zdaj… »

Brez ukrepov bodo lekarne skrajševale odpiralni čas ali se zapirale

Delo 25.01.2023
V lekarnah primanjkuje strokovnih kadrov, med njimi tristo magistrov farmacije. Lekarniška zbornica poziva ministrstvo za zdravje k ukrepanju. Neustrezno ovrednoteno delo, povečan pritisk na lekarne in njihove strokovne delavce, povečane obremenitve in… »

Justin Bieber prodal glasbene pravice za 200 milijonov dolarjev

SiolNET 25.01.2023
Pop zvezdnik Justin Bieber je družbi Hipgnosis Songs Capital za približno 183 milijonov evrov (200 milijonov dolarjev) prodal svoj delež založniških in snemalnih pravic, je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP družba sporočila v torek. Gre… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem